Υιοθεσία Monachus monachus!

Οι μαθητές του Γ1 υιοθετούν τη Βικτώρια!

Βικτώρια: Μια ορφανή Monachus monachus που συγκίνησε με την ιστορία της. Βρέθηκε στην Τήνο, τον Οκτώβριο του 2007 να παλεύει με 9 μποφόρ αλλά χάρη στην ευαισθησία και το θάρρος μιας κατοίκου και μετά από 5 μήνες περίθαλψης από τους ειδικούς της MOm, η μικρή φώκια επέστρεψε υγιής στο φυσικό της περιβάλλον. Η ιστορία της, που προβλήθηκε εκτενώς από τα εγχώρια media, ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο.

Για ένα είδος που απειλείται με εξαφάνιση η επιβίωση έστω και ενός ζώου κάνει τη διαφορά!

Κάπως έτσι  σκέφτηκαν  οι μαθητές του Γ1 και ζήτησαν να υιοθετήσουν την πανέμορφη Βικτώρια.

Και η απάντηση στο αίτημα:

Ημερομηνία  19/2/2013

Αγαπητά παιδιά του Γ1 Τμήματος του 2ου Δημοτικού σχολείου Σταυρούπολης και αγαπητή κυρία Ιωάννου,

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πρόθεσή σας να συμμετάσχετε στο Πρόγραμμα Υιοθεσίας της MOm! Υιοθετώντας μια φώκια δεν βοηθάτε μόνο τη συγκεκριμένη Monachus monachus, αλλά στηρίζετε τις συνολικές δράσεις της MOm για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος!

Σχετικά με την υποστήριξή σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι θα λάβετε ταχυδρομικά ένα πακέτο που θα περιλαμβάνει το πιστοποιητικό υιοθεσίας, μία φωτογραφία της Βικτώρια, DVD με μοναδικά πλάνα από  το πρόγραμμα  περίθαλψης των Monachus monachus, εκπαιδευτικό υλικό καθώς και απόδειξη και βεβαίωση αποδοχής της δωρεάς.

Στη συνέχεια θα στέλνουμε στο σχολείο σας ανά τακτά χρονικά διαστήματα τα νέα και τις δράσεις μας μέσω του τριμηνιαίου ηλεκτρονικού περιοδικού «Ιστορίες για φώκιες», αλλά και του e-newsletter «Θαλασσινές Ιστορίες» που κυκλοφορεί κάθε δύο μήνες.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στο 210.5222888.

Ευχαριστούμε πολύ!

Με εκτίμηση,

Βάλια Σαββίδου

Υπεύθυνη Προγράμματος Υιοθεσίας

Κατηγορίες: Διάφορες άλλες, Δράσεις. Ετικέτες: , , . Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *