Γιορτή λήξης 2022-2023-100 ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ

Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της και τη Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023 πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης της στο προαύλιο του σχολείου μας.

Η φετινή γιορτή ήταν αφιερωμένη στα 100 χρόνια από την ίδρυση της πόλης μας της Ν, Ορεστιάδας! Πήραν  μέρος όλοι οι μαθητές ερμηνεύοντας τραγούδια από τις χαμένες πατρίδες, καθώς και χορούς, έγινε έκθεση εικαστικών έργων, κολάζ, ταμπλό με σχετική θεματολογία! Οι μαθητές έγιναν ερευνητές και κατέγραψαν μαρτυρίες κι ιστορίες προσφύγων κι ιδρυτών της πόλης μας διατηρώντας τη μνήμη ενεργή! Την οργάνωση και επιμέλεια όλων  είχε  η μουσικός του σχολείου κ. Συμεωνίδου Σοφία σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των τάξεων. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους εκπαιδευτικούς και μαθητές για την άρτια διοργάνωση και παρουσίαση!

Επίσης οι μαθητές της Ε΄ τάξης αποχαιρέτησαν  τους συμμαθητές τους της ΣΤ΄ τάξης, οι οποίοι μας αποχαιρέτησαν κι αυτοί. Ευχή όλων των εκπαιδευτικών είναι να  έλαβαν στο δημοτικό όλα τα εφόδια που θα τους χρειαστούν στο γυμνάσιο αλλά και στη ζωή τους και τους  ευχόμαστε πάντα επιτυχίες .

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων κ. Ματθαίου Κων/νος με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και πλήθος προσκεκλημένων, γονέων και συγγενών των μαθητών.

Καλό καλοκαίρι σε όλους και καλή αντάμωση το Σεπτέμβριο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *