Αποχαιρετώντας το Νηπιαγωγείο

Με παράσταση κουκλοθεάτρου από τα παιδιά αποχαιρετήσαμε την φετινή σχολική χρονιά! Το θέμα μας ήταν η Ανακύκλωση, στα πλαίσια των εργαστηρίων δεξιοτήτων! Τα παιδιά έφτιαξαν τις κούκλες και τις προσκλήσεις και συνεργάστηκαν για το σκηνικό! <<Ανακυκλώνουμε μαζί για μια πόλη καθαρή….>> ήταν το μήνυμα των παιδιών και οι φωνές τους  ακούστηκαν στην τοπική κοινότητα! Δεν

 » περισσότερα

Ανακυκλώνουμε μαζί για μια πόλη καθαρή- Παράσταση κουκλοθεάτρου

Στο 5ο Εργαστήριο και φτάνοντας πια στο τέλος της σχολικής χρονιάς, αποφασίσαμε με τα παιδιά να παρουσιάσουμε στους γονείς και στην κοινότητα αυτά που μάθαμε για την ανακύκλωση, μέσα από μια παράσταση κουκλοθεάτρου από τα ίδια τα παιδιά!

Διαλέξαμε τους ρόλους και το κάθε παιδί έφτιαξε την δική του κούκλα με ανακυκλώσιμα υλικά της αρεσκείας

 » περισσότερα

Μαθαίνω να κυκλοφορώ με ασφάλεια

Την Τρίτη είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στο νηπιαγωγείο μας την  κ. Λίνα Ρήγα, εντεταλμένη σύμβουλο και υπεύθυνη για θέματα  παιδείας του Δήμου Μακρακώμης καθώς και την κ. Δεληστάθη Μαριέττα , Αστυνόμο Β’  για το  ενδιαφέρον σεμινάριο Κυκλοφοριακής Αγωγής που παρουσίασαν στους μαθητές/τριες του σχολείου μας, λίγο πριν την λήξη της σχολικής χρονιάς!

Όπως ήταν αναμενόμενο

 » περισσότερα

Γλυκό Καλοκαιράκι Αγαπημένο!

Καλωσορίσαμε τον Ιούνιο που μας έφερε και το καλοκαίρι, που τόσο αγαπάμε μικροί μεγάλοι!!!!

Στολίσαμε τα ταμπλώ, παίξαμε στην αυλή, φτιάξαμε κατασκευές και ετοιμάσαμε τα σκηνικά για την καλοκαιρινή γιορτούλα μας!

IMG 20220601 152621 » περισσότερα