ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

collage 19Δεν θα μπορούσαμε να κλείσουμε πιο όμορφα την χρονιά που σε λίγες μέρες μας αποχαιρετά παρά μόνο με παιχνίδι  που στο νηπιαγωγείο αποτελεί και απαραίτητο εργαλείο μάθησης! Απλώσαμε λοιπόν

 » περισσότερα

Το παιδί που δεν είχε δει τον ήλιο…..

3ο Εργαστήριο

Ανάγνωση του παραμυθιού και προβληματισμός! Αποτύπωση των σκέψεων στο χαρτί και παρουσίαση των εργασιών  στην ολομέλεια από τα παιδιά!

Στην συνέχεια τα παιδιά και με την βοήθεια του Η/Υ, έφτιαξαν το δικό τους συννεφόλεξο!

IMG 20211222 130137 » περισσότερα

Φτιάχνοντας τις δικές μας χριστουγεννιάτικες ιστορίες

 

Τα παιδιά ζωγράφισαν τις δικές τους χριστουγεννιάτικες ιστορίες και μας τις διηγήθηκαν! Για να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον μαγνητοφωνήσαμε τις αφηγήσεις και  στο τέλος άκουσαν τις φωνές τους !!!!

IMG 20211220 154555 » περισσότερα

Δωράκια-Στολιδάκια

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα! Η μαμά της Ιουλίας και η Ιουλία ετοίμασαν δωράκια- στολιδάκια για όλα τα παιδιά! Ευχαριστούμε πολύ την γλυκιά μανούλα (κυρία Λένα Κατσίφα) που με πολύ όρεξη, μεράκι και υπομονή ετοίμασε αυτά τα υπέροχα στολιδάκια!!!!!

 

IMG

<p srcset= » περισσότερα

Τρίγωνα Κάλαντα σκόρπισαν παντού

Σήμερα η αποστολή μας είχε τραγούδι αφού μοιράσαμε τρίγωνα στα παιδιά και τραγουδήσαμε τα κάλαντα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς!( Και τα τρίγωνα κάλαντα, που είναι τα αγαπημένα τους!)

Φτιάξαμε κι άλλες κάρτες και διακοσμήσαμε τα κουκουνάρια-δεντράκια μας!

Η επόμενη αποστολή που μας περίμενε ήταν να χωριστούμε σε ομάδες

 » περισσότερα

Eίμαι παιδί….έχω δικαιώματα! (1ο και 2ο εργαστήριο)

1ο Εργαστήριο

Έναρξη του 2ου θεματικού κύκλου Ενδιαφέρομαι κι Ενεργώ και γνωριμία των παιδιών με τα δικαιώματα!

Ξεκινώντας παίξαμε το παιχνίδι με τον μαγικό καθρέφτη (ένα κουτί που στο εσωτερικό του έκρυβε έναν καθρέφτη ) και περνώντας από χέρι σε χέρι τα παιδιά μας παρουσίαζαν τον εαυτό τους , τα ενδιαφέροντά τους αλλα και τα

 » περισσότερα