Καλές Απόκριες και καλή Σαρακοστή

Η εβδομάδα έκλεισε με πολλές απoκριάτικες κατασκευές, παιχνίδια στον Η/Υ κι ένα πάρτι έκπληξη που ετοίμασαν οι μανούλες, τηρώντας ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας κατα της covid-19. Περάσαμε πολύ όμορφα και τα παιδιά το διασκέδασαν πραγματικά!!!!! Στο τέλος της ημέρας μας περίμενε ένας χαρταετός γεμάτος γλυκές εκπλήξεις!!!!

Εξάλλου τα παιδιά δεν διαφέρουν πολύ από τον

 » περισσότερα

Κ όπως Κλόουν

 

Φτιάξαμε τα γλειφιτζουροκλοουνάκια μας και βρήκαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα το γραμματάκι Κ! Το φτιάξαμε με την πλαστελίνη και του βάλαμε και έναν <<φωνακλά>> δίπλα για να δούμε πως δι;αβάζετε!!!!

Παίξαμε και στον υπολογιστή και όλοι γράψαμε την λέξη κλόουν!!!!

IMG 20220302 153159 » περισσότερα

Ταξιδι στην Αρχαία Αθήνα

Με αφορμή το βιβλίο που μας έφερε η Γεωργία-Σοφία ταξιδέψαμε με την μαγική χρονομηχανή πίσω στον χρόνο και επισκεφτήκαμε την Αρχαία Αθήνα μέσα από ένα 3D βίντεο! Συζητήσαμε για ομοιότητες και διαφορές με την σημερινή εποχή και προσπαθήσαμε να φανταστούμε πως ήμασταν τα παιδιά εκείνης της εποχής και προσπαθήσαμε κι εμείς να παίξουμε πεντόβολα! Μας

 » περισσότερα

Καλώς το καρναβάλι…….

Με αποκριάτικη διάθεση μιλήσαμε για τις Απόκριες, φτιάξαμε κλόουν και Αρλεκίνους, στολίσαμε την πόρτα της εισόδου και φυσικά παίξαμε πολύ!!!!!!

Την Τσικνοπέμπτη φτιάξαμε και μάσκες και κάναμε έκπληξη στους γονείς που με δυσκολία κατάφεραν να μας αναγνωρίσουν!!!!

IMG 20220224 115017 1 » περισσότερα