ένα blogs του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου – "Ζήνων"






         Ιστότοπος για την Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Ανατολική Αττική

30 Μαρτίου 2020

Οδηγίες για ΕΓΓΡΑΦΗ μαθητών στο Π.Σ.Δ και σε μαθήματα του e-class

Αγαπητοί/ές μας μαθητές/τριες

κατά την εγγραφή σας στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (ΠΣΔ) πήρατε κάποιο όνομα χρήστη (π.χ. a12345) και επιλέξατε έναν κωδικό πρόσβασης (π.χ. abcd12@). Αποθηκεύστε αυτά τα στοιχεία στον Η/Υ σας, αλλά και κάπου αλλού, ώστε να μην τα χάσετε. Με αυτά τα στοιχεία μπορείτε να συνδέεστε στο ΠΣΔ και στην η-τάξη (ηλεκτρονική τάξη, eclass). Επιπλέον, έχετε και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (email), το οποίο μπορείτε να ανοίγετε από τη μηχανή αναζήτησης πληκτρολογώντας webmail.sch.gr και χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης που έχετε.  Για να επικοινωνήσετε με άλλους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να δώσετε τη διεύθυνσή σας ως εξής: όνομα χρήστη@sch.gr  (π.χ. a12345@sch.gr). Είναι χρήσιμο να ανοίγετε καθημερινά το email σας.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ στα μαθήματα των καθηγητών/τριών σας, αφού συνδεθείτε με το λογαριασμό σας στην η-τάξη του ΠΣΔ. Ακολουθήστε τη διαδικασία που περιγράφεται στις ΟΔΗΓΙΕΣ εγγραφής στο ΠΣΔ (με κλικ πάνω τους)

Όσοι/ες δεν μπορέσατε να εγγραφείτε στείλτε μήνυμα με τα στοιχεία σας στο email του σχολείου: 1epaldion@sch.gr

Μπορείτε να βρείτε τα μαθήματα των καθηγητών/τριών σας στην η- τάξη του ΠΣΔ πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο:  https://eclass.sch.gr/modules/auth/opencourses.php?fc=76430Ωστόσο, χρειάζεται να ακολουθήσετε τη διαδικασία της εγγραφής σε μάθημα.

Δείτε τις οδηγίες εγγραφής σε μάθημα της η-τάξης και στο ακόλουθο video :

© 2024 ένα blogs του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου – "Ζήνων"   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση