ένα blogs του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου – "Ζήνων"






         Ιστότοπος για την Επαγγελματική Εκπαίδευση στην Ανατολική Αττική

30 Ιουνίου 2018

Εκδήλωση Αποφοίτησης 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου “ΖΗΝΩΝ” – 2018

Συνεχίζοντας την παράδοση….. να αφιερώνουμε στο τέλος της σχολικής χρονιάς, μια «ξεχωριστή» βραδιά στους απόφοιτους του σχολείου μας, έτσι και φέτος πραγματοποιήσαμε την Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018 την εκδήλωση αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ τάξης , στη γεμάτη από μαθητές και γονείς αίθουσα του αμφιθεάτρου του Σχολείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απεύθυναν χαιρετισμό, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Διονύσου κ. Τσούκας Παναγιώτης, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας κ. Καυγαλάκης Μιχαήλ, , ο πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Δήμου Διονύσου κ. Δελαγραμμάτικας Αχιλλέας, ο κ. Μαχαίρας Δημήτριος Δημοσιογράφος και Ραδιοφωνικός παραγωγός του Sport 24, ο κ. Σταυριανάκης Κωνσταντίνος Προϊστάμενος Υπηρεσίας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της Ε.Α.Β. ο κ. Κούνης Απόλλωνας Υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Διονύσου, ο κ. Μεϊμαρίδης Πέτρος πρόεδρος του συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων. Παρόντες ήταν Καθηγητές και Μαθητές του σχολείου, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων και πολλοί Συνεργάτες του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου “ΖΗΝΩΝ”.

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν οι Δράσεις, τα Προγράμματα, οι Συμμετοχές και οι Διακρίσεις των μαθητών κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς 2017 – 2018 καθώς και μερικές ιδιαίτερες στιγμές των αποφοίτων.

Αναλυτικά παρουσιάστηκαν σε μορφή video :

-Ανασκόπηση όλης της σχολικής χρονιάς

-Εκπαιδευτικές επισκέψεις

-Τα Περιβαλλοντικά Προγράμματα

-Τα Πολιτιστικά Προγράμματα

-Οι Συμμετοχές σε Ημερίδες

-Οι συμμετοχές σε προγράμματα του Δήμου Διονύσου

-Οι συμμετοχές σε διαγωνισμούς

-Η Κοινωνική προσφορά των μαθητών μέσω του Σχολείου

-Διακρίσεις μαθητών στον Αθλητισμό

 

Στην συνέχεια απονεμήθηκαν στους μαθητές οι τίτλοι σπουδών:

– το Απολυτήριο Λυκείου και

– το Πτυχίο της Ειδικότητας που ακολούθησαν οι μαθητές, το οποίο αποτελεί και το πρώτο σημαντικό εφόδιο για την Επαγγελματική τους πορεία – εξέλιξη και αποκατάσταση.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ακούστηκαν τραγούδια από τις μαθήτριες Λεοντιάδου Ελένη, Σιχαρουλίτζε Κωνσταντίνα,  Παράσχου Χριστιάνα, Λουϊζινίδου Αγγελική, συνοδευόμενες από την κ/α Χατζηανδρέου Ελένη στο αρμόνιο, τον Καλέμο Γεώργιο στην κιθάρα και τον Μπαρδούση Χαράλαμπο στην δεύτερη κιθάρα. Ακολούθησε κέρασμα προσφορά του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ, αρκετών Γονέων των μαθητών και του κ. Καραγιάννη Γιώργου από το Small market Ροδόπολης .

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης .

Ευχόμαστε σε όλους τους απόφοιτους, του μοναδικού για τον Δήμο μας Επαγγελματικού Λυκείου, ΚΑΛΗ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑ με υγεία και καλά αποτελέσματα σε όσους ήταν υποψήφιοι για την τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων

© 2024 ένα blogs του 1ου ΕΠΑΛ Διονύσου – "Ζήνων"   Φιλοξενείται από Blogs.sch.gr

Άνοιγμα μενού
Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση