ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες,

       Με την έναρξη της νέας  σχολικής  χρονιάς , καλωσορίζουμε τους μαθητές και τις μαθήτριες μας στο σχολείο , τους ευχόμαστε να  ζήσουν χαρούμενες στιγμές και  να περάσουν  μια δημιουργική χρονιά.

    Η καθυστερημένη   ενημέρωσή σας για την έναρξη και τη λειτουργία του σχολείου , οφείλεται στο γεγονός  ότι και εμείς περιμέναμε  διευκρινιστικές οδηγίες από το Υ.ΠΑΙ.Θ. ( όπως το ίδιο  είχε ανακοινώσει) για τη λειτουργία των δημοτικών σχολείων ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς . Η σχετική εγκύκλιος εκδόθηκε  χθες Τετάρτη , 9 Σεπτεμβρίου .

      Η ασφαλής λειτουργία του  σχολείου μας  έχει θεμελιώδη σημασία για εμάς και όλο το προηγούμενο διάστημα έγιναν   οι απαραίτητες εργασίες καθαριότητας των χώρων όπως και η  αποψίλωση, απολύμανση και απεντόμωση από εξειδικευμένα συνεργεία,  ώστε να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο κουδούνι της φετινής σχολικής χρονιάς το οποίο  θα χτυπήσει τη Δευτέρα , 14 Σεπτεμβρίου 2020  στις 10:30΄ π.μ. ( όχι νωρίτερα ) μέχρι τις 12:30 μ.μ. Η προσέλευση και αποχώρηση των παιδιών, την πρώτη μέρα ,  θα γίνει με ευθύνη των γονέων και κηδεμόνων . Τα σχολικά λεωφορεία θα είναι στη διάθεσή μας  από Τρίτη , 15 Σεπτεμβρίου 2020  με σημείο επιβίβασης και αποβίβασης   την  Ελευθερίου Βενιζέλου , έξω από το παλιό μας  σχολείο.

  • Την πρώτη μέρα λειτουργίας του σχολείου ( 10:30΄- 12:30΄ ) θα δοθούν οδηγίες στα παιδιά σχετικά με τα μέτρα προφύλαξης , θα πάρουν το προσωρινό πρόγραμμα, τα παγουρίνο  και τα βιβλία τους.

 

  • Από Τρίτη , 15 Σεπτεμβρίου ξεκινά κανονικά το ωρολόγιο πρόγραμμα (  έναρξη  μαθημάτων  στις 08:15΄ και  λήξη στις 13:15΄).

 

  • Για τη λειτουργία του  των  ολοήμερων τμημάτων θα υπάρξει το επόμενο διάστημα σχετική ανακοίνωση ( πόσα και ποια τμήματα θα λειτουργήσουν από Τρίτη , 15 Σεπτεμβρίου )

 

  • Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι μαθητές και μαθήτριες, θα πρέπει  υποχρεωτικά να φορούν μάσκες κατά την είσοδο στο  σχολικό χώρο ( επειδή στα διαλείμματα θα μπορούν να βγάζουν τη μάσκα , θα ήταν φρόνιμο το κάθε παιδί να έχει μαζί του και ένα πλαστικό σακουλάκι για να την τοποθετεί μέσα ).

 

  • Τα διαλείμματα έχουν αναπροσαρμοστεί σύμφωνα με τις τελευταίες οδηγίες του Υ.ΠΑΙ.Θ. έτσι ώστε να μη βγαίνουν όλα τα παιδιά μαζί στον προαύλιο χώρο.

 

  • . Σύσταση Τμημάτων –   Κατανομή  Τάξεων:
ΤΑΞΗ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ
Α1 Γκιόκα Ιφιγένεια
Α2 Αργυριάδου Ανδριανή
Β1 Παναγάκου Μάρθα
Β2 Μακρυδάκης Σπυρίδων
Γ1 Σαρδέλης Ιωάννης
Γ2 Μενδωνίδου Ολυμπία
Δ1 Καραλή Αικατερίνη
Δ2 Κανελλόπουλος Κανέλλος
Ε1 Μακρής Κωνσταντίνος
Ε2 Χατζηλάμπρου Κωνσταντίνος
ΣΤ1 Στεργιάκη Καλομοίρα
ΣΤ2 Χαχάμη Χρυσούλα
Τμήμα  Ένταξης Ανδρικοπούλου Κάλλια
Ολοήμερο Γιανναρέα Αναστασία
Ολοήμερο Ψειροπούλου Ευσταθία

 

 Ε Ι Δ Ι Κ Ο Τ Η Τ  Ε Σ

ΑΓΓΛΙΚΩΝ  ΠΕ06 Γεωργαλή    Δήμητρα
ΦΥΣ.  ΑΓΩΓ  ΠΕ11 Πέτρου    Σπυριδούλα
ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΕ16 Βελιανίτης  Παναγιώτης
ΦΥΣ.  ΑΓΩΓ  ΠΕ11 Βλάχος   Ιωάννης
ΑΓΓΛΙΚΩΝ  ΠΕ 06 Γεωργαλή    Δήμητρα
ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΕ 08 Συμεωνίδη Αγγελική
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΠΕ86 Τζενάκη  Χρύσα
ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ  ΠΕ 91.01 Δρίβα  Ελένη

Αξιότιμοι γονείς και κηδεμόνες ,

   Ζούμε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που δεν ξέρουμε πότε θα τελειώσει και τι επιπτώσεις θα αφήσει. Έχουμε υποχρέωση να συνεχίσουμε  τη ζωή μας κάτω από αυτές τις ειδικές συνθήκες ,  ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών  . Καλούμαστε όλοι ,  να συνεργαστούμε μεθοδικά και οργανωμένα, για να μπορέσουμε στο τέλος αυτής της παγκόσμιας κρίσης να απολαύσουμε  με τις λιγότερες απώλειες , τους καρπούς των προσπαθειών μας.

              Καλή χρονιά, υγεία και δύναμη σε όλους μας

      Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΡΙΧΩΒΙΤΗΣ

Σχετικά με 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΑΣ ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ

έτος ίδρυσης 1931


Περισσότερες πληροφορίες
Δημοσιεύθηκε στην Αρθρα. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.