Αρχική » 2021 » Μάρτιος

Αρχείο μηνός Μάρτιος 2021

Μάρτιος 2021
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Translate

Σκακιστική άσκηση

Πρόσφατα σχόλια

    Έντυπα για την εγγραφή στο Νηπιαγωγείο

    Τα έντυπα που προσκομίζονται για την εγγραφή των μαθητών στο Νηπιαγωγείο

    ΑΔΥΜ μαθητή

    Δήλωση ν 105 για συναίνεση εγγραφής νηπίου

    Δήλωση ολοήμερου προγράμματος

    ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΕΓΓΡΑΦΟΜΕΝΟΥ-ΝΗΠΙΟΥ

    Μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά από 12.00-14.00 μ.μ.  ή στο email του σχολείου.

    Ανακοίνωση για τις εγγραφές του σχολικού έτους 2022-2023

    Σύμφωνα με την 18466/18-2-2022 εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας ανακοινώθηκαν οι εγγραφές για τα Νηπιαγωγεία για το νέο σχολικό έτος 2022-2023 οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 1-20 Μαρτίου ηλεκτρονικά.

    Ο γονέας/νόμιμος κηδεμόνας εισέρχεται στη σελίδα της εφαρμογής https://proti-eggrafi.services.gov.gr/ και ακολουθεί τα βήματα που ζητούνται, κάνοντας upload σε συνεχόμενες σελίδες:

    1) πρόσφατα  παραστατικά απόδειξης της κατοικίας, 2) την έγγραφη συναίνεση του έτερου γονέα/κηδεμόνα με Υπεύθυνη Δήλωσή του. Επίσης, σχετικών δικαστικών Αποφάσεων, αν τις επικαλείται.

    Για την ανάρτηση των απαιτούμενων δικαιολογητικών στην πλατφόρμα των ηλεκτρονικών αιτήσεων,  ώστε να γίνει αποδεκτή η αίτηση από το νηπιαγωγείο, διευκρινίζεται:

    Για την πιστοποίηση της Διεύθυνσης κατοικίας επισημάνθηκε με νεότερη ενημέρωση ότι,  για όσους γονείς δεν υπάρχει αποδεικτικό από ΔΕΚΟ ή άλλο δημόσιο έγγραφο, θ’ απαιτούνται δύο δικαιολογητικά στο όνομα των γονέων ( π.χ. άλλοι πάροχοι ηλεκτρικής ενέργειας, Φ. αερίου, κινητής τηλεφωνίας)

    Υπεύθυνη δήλωση του 2ου γονέα ότι συναινεί στην εγγραφή του παιδιού του ( υπάρχει υπόδειγμα στα δικαιολογητικά). 

    Για όσα παιδιά  δηλώθηκε στην αίτηση εγγραφής  συμμετοχή στο ολοήμερο πρόγραμμα και στην πρωινή προσέλευση, θα προσκομιστεί  και  η δήλωση ολοήμερου προγράμματος   του 2ου γονέα. (υπάρχει υπόδειγμα στα δικαιολογητικά).  

     Τα παραστατικά πρέπει ν’ αναρτηθούν στην πλατφόρμα  ώστε να γίνει αποδεκτή η  αίτηση εγγραφής κατά τον έλεγχο των δικαιολογητικών από το Νηπιαγωγείο.

    Μετά την αποδοχή της υποβολής αίτησης από το Νηπιαγωγείο θα προσέλθετε με τηλεφωνικό ραντεβού (αρ. τηλ. 2310441490) για την προσκόμιση των υπόλοιπων  δικαιολογητικών τα οποία είναι:

    1. Τα ΑΔΥΜ (Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή)
    2. Φωτοτυπία της πρώτης σελίδας και  των εμβολίων ή επίδειξη του βιβλιαρίου Υγείας του παιδιού ή βεβαίωση γιατρού για όσους δεν έχουν βιβλιάριο ότι έχουν πραγματοποιηθεί τα προβλεπόμενα εμβόλια

    3. Γνωμάτευση από ΚΕΔΑΣΥ ή Ιατροπαιδαγωγικό κέντρο στην περίπτωση εγγραφής παιδιών με Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

    4. Δελτίο στοιχείων εγγραφομένου (δίνεται από το Νηπιαγωγείο και υπάρχει στα έντυπα)

    Η αποδοχή της αίτησης δεν σημαίνει την αυτόματη εγγραφή στο συγκεκριμένο Νηπιαγωγείο, αλλά την πληρότητα των δικαιολογητικών. Η οριστικοποίηση των εγγραφών θα πραγματοποιηθεί από τη Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης μετά το πέρας των εγγραφών.

    Αν και λόγω των μέτρων προφύλαξης η επικοινωνία μας θα γίνεται εξωτερικά του κτηρίου,  κατά την προσέλευσή σας να έχετε μαζί και το παιδί σας για μια έστω μικρή επαφή και γνωριμία με το χώρο του Νηπιαγωγείου.
    Η προσέλευση σας από την είσοδο στην οδό Ιωνίας. Απαραίτητη η χρήση μάσκας.

    Αναλυτικές οδηγίες για τις εγγραφές, τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Νηπιαγωγείου  και τη χρήση της πλατφόρμας  εγγραφών αναζητήστε στην κατηγορία Εγγραφές σχολικού έτους 2022-2023

    οι πλανήτες, η γη και οι λαοί της

    Με την επιστροφή μας στο σχολείο και μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων, ασχοληθήκαμε στην τάξη μας με το θέμα <>.

    Τα παιδιά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εξέφρασαν απορίες, συμμετείχαν στη συλλογή πληροφοριών. Η θεματική προσέγγιση επεκτάθηκε στην γνωριμία με τον πλανήτη μας, τις ηπείρους από τις οποίες αποτελείται και τους λαούς που ζουν σε καθεμιά απ΄αυτές.

    Μπορείτε να παρακολουθήσετε μέρος του προγράμματος πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο, ο οποίος θα ενημερώνεται μέχρι την ολοκλήρωση της θεματικής ενότητας.


    Μετάβαση στο sway.office.com.

    European Radio Logo

    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

    Online βιβλία για παιδιά

    ΦΩΤΟΔΕΝΤΡΟ

    ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

    ΑΙΣΩΠΟΣ – ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

    Ψηφιακά Διδακτικά σενάρια

    ΟΔΗΓΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

    ΟΔΗΓΟΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥ

    Δημιουργικά περιβάλλοντα μάθησης

    ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ

    ΟΔΗΓΟΣ ΓΟΝΕΑ

    Οδηγός για το γονέα του παιδιού του νηπιαγωγείου, που επιχειρεί να τον πληροφορήσει για ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του νηπιαγωγείου.

    Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
    Αντίθεση