Τα "Απίθανα Νηπιάκια" 17ο Νηπιαγωγείο Γιαννιτσών

Την αγάπη των παιδιών την κερδίζεις με την γλυκύτητα κι όχι με την αυστηρότητα. ΦΩΚΥΛΙΔΗΣ

Τα Μακρινά Ταξίδι του 2Π

Απρ 201525

Το ταξίδι μας με συνταξιδιώτη τον κ. (Παγκόσμιος Πολίτης) συνεχίζεται… χώρες μακρινές, χώρες διαφορετικές (Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Κένυα, Γκάνα, Τσέτσερε Σιέρα Λεόνε…) Κάθε χώρα ένα μυστικό… μικρό και ταυτόχρονα μεγάλο… τοπικό και συνάμα παγκόσμιο… άνθρωποι διαφορετικοί, άνθρωποι ξεχωριστοί, γλώσσες και συνήθειες διαφορετικές, εμπειρίες μοναδικές… είναι ωραίο να κάνεις φίλους, είναι ωραίο να σε βάζουν οι άλλοι στην παρέα τους. “ΕΓΩ – ΕΜΕΙΣ – ΟΛΟΙ” Όλα τόσο διαφορετικά, όλα τόσο μοναδικά και ξεχωριστά… Όλος ο πλανήτης είναι ένα μικρό χωριό που όλα αλληλοσυνδέονται κι εμείς πολίτες αυτού του κόσμου που πρέπει να βρούμε τη θέση μας, το ρόλος μέσα σ’ αυτόν. “ΑΔΙΚΙΑ – ΠΕΙΝΑ – ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ – ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ -ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΣΜΟΣ” Τι μπορούμε να κάνουμε γι αυτά;

Click to play this Smilebox slideshow
Create your own slideshow - Powered by Smilebox
Photo slideshow created with Smilebox

Διαβάσαμε το  Παραδοσιακό Παραμύθι Νοτίου Αφρικής με τίτλο: “Ο Τυφλός και ο Κυνηγός”

«Γιατί βλέπει με τα αφτιά του και ακούει με την καρδιά του»…

“Ο Τυφλός και ο Κυνηγός”

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας τυφλός που ζούσε με την αδερφή του  σε μια καλύβα στο δάσος. Ο τυφλός ήταν πολύ έξυπνος και γνώριζε πολύ περισσότερα πράγματα για τον κόσμο από αυτούς που είχαν αετίσια μάτια. Οι άνθρωποι πήγαιναν να τον συμβουλευτούν και όλα όσα τους έλεγε ήταν πάντα σωστά. Κι όλοι κουνούσαν το κεφάλι τους με έκπληξη και έλεγαν, «τυφλέ πως γίνεται να είσαι τόσο σοφός;».  Κι ο τυφλός χαμογελούσε κι έλεγε: «Γιατί βλέπω με τα αφτιά μου και ακούω με την καρδιά μου».

Κάποτε η αδερφή του  τυφλού ερωτεύτηκε έναν κυνηγό και σύντομα τον παντρεύτηκε. Ο κυνηγός ήρθε να ζήσει στην καλύβα, αλλά δεν είχε χρόνο για τον αδερφό της γυναίκας του. «Τι αξία έχει ένας άνθρωπος που δεν βλέπει» έλεγε και η γυναίκα του, του απαντούσε: «κι όμως άντρα μου ξέρει περισσότερα για τον κόσμο απ’  αυτούς που βλέπουν».

Ο τυφλός ζητούσε συχνά απ’ τον κυνηγό να τον πάρει μαζί του στο κυνήγι, αλλά εκείνος πάντοτε αρνιόταν. Μια μέρα γύρισε στο σπίτι με κέφια και μεγάλο θήραμα. Είπε τότε στον τυφλό πως την άλλη μέρα θα τον έπαιρνε μαζί του. Ξεκίνησαν την επόμενη, με τα βέλη και τα ακόντια και ο κυνηγός οδηγούσε τον τυφλό από το χέρι. Εκεί που περπατούσαν λέει ο τυφλός… «σςςςς, ένα λιοντάρι, υπάρχει ένα λιοντάρι, αλλά δεν θα μας πειράξει, έχει φάει και κοιμάται βαθιά». Πιο κάτω συνάντησαν το λιοντάρι να κοιμάται και δεν τους πείραξε. Περπάτησαν λίγο ακόμα και ξαφνικά σταματά ο τυφλός, «σςςςς, ένας ελέφαντας, βρίσκεται μέσα σε μια λίμνη κι έτσι δεν θα μας πειράξει». Προχώρησαν και είδαν τον ελέφαντα. «Πως ήξερες για το λιοντάρι και τον ελέφαντα;» ρώτησε ο κυνηγός. «Γιατί βλέπω με τα αφτιά μου και ακούω με την καρδιά μου» απάντησε ο τυφλός.

Έφτασαν μετά από ώρα στο μέρος που θα έβαζαν τις παγίδες. Τις έστησαν και γύρισαν στην καλύβα. Το επόμενο πρωί πήραν το δρόμο για να πάνε στις παγίδες. Ο τυφλός προχωρούσε μόνος και το πόδι του δεν πιάστηκε ούτε σε ένα κλαδί. Μόλις έφτασαν, ο κυνηγός είδε πως στην δική του παγίδα είχε πιαστεί ένα μικρό γκρίζο πουλί ενώ στην παγίδα του τυφλού ένα όμορφο με κόκκινα πράσινα και χρυσαφιά φτερά πουλί. Τότε πήρε το όμορφο πουλί, έδωσε στον τυφλό το μικρό γκρίζο πουλί και πήραν τον δρόμο του γυρισμού.

Περπατούσαν και κάποια στιγμή ο κυνηγός είπε: «Αν είσαι τόσο έξυπνος και βλέπεις με τα αφτιά σου, απάντησε μου σ’ αυτό. Γιατί υπάρχει τόσος θυμός και τόσο μίσος στον κόσμο;» Και ο τυφλός απάντησε: «Γιατί ο κόσμος είναι γεμάτος με  ανθρώπους σαν εσένα που παίρνουν ότι δεν τους ανήκει» Και ξαφνικά ο κυνηγός αισθάνθηκε ντροπή, πήρε το μικρό γκρι πουλί και έδωσε στον τυφλό το όμορφο πρασινοκόκκινο χρυσαφί πουλί. «Συγγνώμη» του είπε και συνέχισαν να περπατούν. Τότε ο κυνηγός είπε: «Αν είσαι τόσο έξυπνος και βλέπεις με τα αφτιά σου απάντησε μου στο εξής. Γιατί υπάρχει τόση αγάπη και ευγένεια στον κόσμο;» «Γιατί ο κόσμος είναι γεμάτος με ανθρώπους σαν εσένα, που μαθαίνουν από τα λάθη τους» απάντησε ο τυφλός.

Από εκείνη την ημέρα αν ο κυνηγός άκουγε κάποιον να ρωτά πως γίνεται ο τυφλός να είναι τόσο σοφός, έβαζε το χέρι του γύρω από τους ώμους του τυφλού και έλεγε:

«Γιατί βλέπει με τα αφτιά του και ακούει με την καρδιά του»…

από κάτω από: Διαφορετικότητα| με ετικέτα ,  |  | Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Τα Μακρινά Ταξίδι του 2Π    

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Ακολουθήστε μας στο facebook…

Ακολουθήστε μας στο facebook…

Το ιστολόγιό μας στο Blogger

Το ιστολόγιό μας στο  Blogger

Πατήστε επάνω στην εικόνα για να το επισκεφτείτε...

Βραβειάκι

Βραβειάκι

Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας, την κυρία Efi Barlou δασκάλα στο 1ο Ειδικό Δ.Σχ. Πάτρας.με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή & Συμβουλ/κή και διαχειρίστρια του υπέροχου και αξιόλογου blog http://efibarlou.blogspot.gr/ για το βραβειάκι που απένειμε στο blog μας !!! Της ευχόμαστε καλή δύναμη στο πολύ σπουδαίο έργο της και πάντα δημιουργική

Για μένα…

http://picasion.com/gl/36uf/
http://picasion.com/gl/36uf/ ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΟΥ 17ου 2/ΘΕΣΙΟΥ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ & ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ Σε μια προσπάθεια επαφής με τον κόσμο των νέων τεχνολογιών, δημιούργησα με αγάπη και πολύ μεράκι, αυτό το Ιστολόγιο στο οποία θα προβάλλω με τη βοήθεια των μικρών μου μαθητών διάφορες δράσεις καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Οι Νηπιαγωγοί του σχολείου μας:

http://picasion.com/gl/36ug/
http://picasion.com/gl/36ug/ ΠΑΡΘΕΝΑ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΑΡΜΠΑ - ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΜΠΕΤΟΥ

Η ζωή μας στο Νηπιαγωγείο!!!

Η  ζωή μας στο Νηπιαγωγείο!!!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ...
Το Νηπιαγωγείο είναι μία ξεχωριστή εμπειρία για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας, καθώς σηματοδοτεί μία μοναδική περίοδο ξεγνοιασιάς, δημιουργικού παιχνιδιού, καλλιέργειας πολλαπλών δεξιοτήτων, κοινωνικής και συναισθηματικής ανάπτυξης.

Διαχείριση συγκρούσεων στη σχολική τάξη…

Ένα έξυπνο video που μπορούμε να προβάλουμε στην τάξη μας για τη διαχείριση των συγκρούσεων μεταξύ των μικρών μας μαθητών...  Προβληματισμός - Συζήτηση - Συμπεράσματα - Θετικές συμπεριφορές  Σύντομο αλλά ουσιαστικό!!!

Ένα έξυπνο video που μπορούμε να προβάλουμε στην τάξη μας για τη διαχείριση των συγκρούσεων μεταξύ των μικρών μας μαθητών...

Προβληματισμός - Συζήτηση - Συμπεράσματα - Θετικές συμπεριφορές

Σύντομο αλλά ουσιαστικό!!!

Τρόποι Διαπαιδαγώγησης: ένας οδηγός για γονείς (E-booklet)

Τρόποι Διαπαιδαγώγησης: ένας οδηγός για γονείς (E-booklet)

Ένα σύντομο και περιεκτικό e-booklet με θέμα την διαπαιδαγώγηση παιδιών. Σκοπός του είναι να παρουσιάσει σε γονείς παιδιών προσχολικής ή σχολικής ηλικίας κάποιες βασικές τεχνικές διαπαιδαγώγησης με όσο το δυνατόν πιο απλό και καθημερινό λόγο. Μέσα από το κείμενο αυτό προσπάθησα να απαντήσω σύντομα και κατανοητά σε κάποιες από τις πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που μου έχουν γίνει από γονείς κατά το διάστημα που εργάζομαι στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση ως Ψυχολόγος.

ΕΧΩ, ΕΧΕΙΣ, ΕΧΕΙ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!

ΕΧΩ, ΕΧΕΙΣ, ΕΧΕΙ, ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ!!!

Τα παιδιά πρέπει να γνωρίζουν τα δικαιώματά τους και να μάθουν να σέβονται και να υποστηρίζουν τα δικαιώματα των άλλων...

Τα Δικαιώματα Του Παιδιού – Animation από παιδιά

Τα Δικαιώματα Του Παιδιού – Animation από παιδιά

Τα Απίθανα Νηπιάκια τραγουδούν…

Γιατροί χωρίς σύνορα

Γιατροί χωρίς σύνορα

Φτιάξε το παζλ

Φτιάξε το παζλ

Οδηγός Νηπιαγωγού

Οδηγός Νηπιαγωγού

Κατηγορίες

Αρχείο

Επιλέγω μουσική…

Ημερολόγιο Αναρτήσεων

Απρίλιος 2025
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ online

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ online

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ online

ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ online

Παιδικά παραμύθια και ιστορίες. Online βιβλιοθήκη free ebook

Παιδικά παραμύθια και ιστορίες. Online βιβλιοθήκη free ebook

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

ΠΕΛΛΑ, ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

ΠΕΛΛΑ, ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ e-book

ΤΟ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΠΕΛΛΑΣ e-book

Ενημέρωση…

Πρόγραμμα TV

Δείτε όλο το πρόγραμμα


Δείτε όλες τις ταινίες


Ο καιρός στα Γιαννιτσά

Νομοθεσία για τη λειτουργία Σχολικών μονάδων σχ.ετους 2014-2015

Νομοθεσία για τη λειτουργία Σχολικών μονάδων σχ.ετους 2014-2015

Η σχετική νομοθεσία που αναφέρετε στην εγκύκλιο με τις βασικές κατευθύνσεις και οδηγίες για τη λειτουργία σχολικών μονάδων Π.Ε. για το σχολικό έτος 2014 - 2015 Φ.3/528/137969/Γ1/02-09-2014
Προγραμματισμός εκπαιδευτικού έργου σχολικού έτους 2014 - 2015 Φ.12/390/92065/Γ1/13-6-2014 (AΔΑ:ΩΑΑ29-ΗΑΙ)

Μας Παρακολουθούν…

Η περιστροφή της γης & ο δορυφόρος της..

Ομάδες

Μουσικό χαλάκι!!!

Μια γρήγορη ματιά στην τάξη μας!!!


Robert Fulghum «Όσα πραγματικά θα έπρεπε να ξέρω τα έμαθα στο νηπιαγωγείο»

 Robert Fulghumα

Robert Fulghumα

Αυτά είναι τα πράγματα που έμαθα:

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΥΣ

«Για μένα, ενώπιον του Θεού, το πιο υπεύθυνο επάγγελμα, που μπορεί να κάνει κάποιος, είναι νηπιαγωγός. Αλλά και το πιο δύσκολο, γιατί πλάθει ψυχές. Και πλάθοντας ψυχές, πλάθεις ανθρώπους, οι οποίοι είναι κατ’ εικόνα του Θεού πλασμένοι. Και έτσι γίνεσαι συνεργός του Θεού, όπως γίνονται και οι γονείς, όταν τεκνοποιούν». Και συνέχισε: «Αν δεν έχεις τα κότσια να γίνεις νηπιαγωγός, να γίνεις δάσκαλος. Είναι το ίδιο υπεύθυνο. Κι αν δεν μπορείς ούτε δάσκαλος, τότε να γίνεις καθηγητής»!

Το Σχολείο μας

Το Σχολείο μας

Λόγια Σοφά
«Μη δείχνεις ποτέ στα παιδιά σου ένα αυστηρό πρόσωπο. Η γλύκα σου κερδίζει την αγάπη τους. Αν κάνουν κάποιο λάθος μάθε τα να το διορθώνουν με τη βοήθεια της στοργικής τους μητέρας»
ΦΩΚΥΛΙΔΗΣ

Η Τάξη μας

Η Τάξη μας

Κάνω, κάνω ησυχία για να φτιάξω εργασία...

Η Παρεούλα μας

Η Παρεούλα μας

Είμαστε τα καλύτερα, τα πιο έξυπνα παιδάκια γι αυτό και μας φωνάζουνε ΑΠΙΘΑΝΑ ΝΗΠΙΑΚΙΑ!!!

Η Αυλή μας

Η Αυλή μας

Στην αυλή χαρούμενος τρέχω διάλλειμα όταν έχω...

ΕΠΑΙΝΟΣ

ΕΠΑΙΝΟΣ

Το Χαμόγελο του Παιδιού επαινεί το Νηπιαγωγείο μας!!!
Η Χριστουγεννιάτικη παράστασή μας που πραγματοποιήθηκε στις 19-12-13 - στα πλαίσια του εθελοντισμού - στην του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών έγινε για φιλανθρωπικό σκοπό και στέφθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία!!! Όλα τα έσοδα διατέθηκαν για Το Χαμόγελο του Παιδιού. Ευχαριστούμε τον Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων για την αμέριστη συμπαράστασή του αλλά και όλο τον εμπορικό κόσμο της πόλης μας που με τις χορηγίες του μας βοήθησε να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα.

ACTIONAID – ΒΡΑΒΕΙΟ

 ACTIONAID – ΒΡΑΒΕΙΟ

Το Νηπιαγωγείο μας συμμετείχε ενεργά στην Παγκόσμια Εβδομάδα Δράσης για την Εκπαίδευση της Actionaid με θέμα «Όλα τα παιδιά του κόσμου χρειάζονται δασκάλους». Χρειάζονται 1,7 εκατομμύρια δάσκαλοι ώστε όλα τα παιδιά του κόσμου να πάνε σχολείο.
«Τα Απίθανα Νηπιάκια» ενώνουν τις φωνούλες τους με τις υπόλοιπες παιδικές φωνούλες ανά την υφήλιο και συμφωνούμε όλοι σε μια κοινή αλήθεια πως δηλαδή \" όλα τα παιδιά του κόσμου χρειάζονται δασκάλους\"

Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Make-A-Wish Greece (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

Το Νηπιαγωγείο μας τα Χριστούγεννα του 2014 συμμετείχε ενεργά στο πρόγραμμα \"Αστέρι της Ευχής 2014\". Μέσω του προγράμματος τα \"Απίθανα Νηπιάκια\" μας συνέβαλαν στην εκπλήρωση της Ευχής του Γιώργου 12 ετών να αποκτήσει ένα πιάνο. ενισχύοντας τον αγώνα αυτού του παιδιού για ζωή με ΧΑΡΑ, ΔΥΝΑΜΗ & ΕΛΠΙΔΑ.

Ημερίδες για γονείς

Ημερίδες για γονείς

Κάθε χρόνο και στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων διοργανώνουμε ημερίδες με προσκεκλημένους για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των γονέων.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ

http://blogs.sch.gr/17nippell/archives/1781

Κάθε χρόνο διοργανώνουμε σεμινάρια για την ενημέρωση των γονέων πάνω σε θέματα που τους απασχολούν σχετικά με τα παιδιά τους. Είμαστε πάντα δίπλα τους με έναν και μοναδικό κοινό σκοπό: την ψυχική υγεία των παιδιών και το ηθικοπλαστικό άνθισμά τους σε συνδυασμό με την γνωστική ωρίμανσή τους αλλά και τις υγιείς διατροφικές βάσεις και την οικολογική ευαισθητοποίησή τους

Δενδροφύτευση στο αύλειο χώρο των Νηπιαγωγείων μας

 Δενδροφύτευση στο αύλειο χώρο των Νηπιαγωγείων μας

Τη Φετινή χρονιά πραγματοποιήθηκε δενδροφύτευση στον αύλειο χώρο των Νηπιαγωγείων μας από τους μικρούς μας μαθητές, τις δασκάλες τους, τους υπαλλήλους του δήμου και τον Αντιδήμαρχο Περιβάλλοντος του Δήμου Πέλλας κύριο Γιώργο Ανδρεάδη. Τα παιδιά μας με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό συμμετείχαν σε όλη τη διαδικασία...

ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΜΑΣ

ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΤΑ ΚΑΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ

Πρόκειται για μια δράση που δεν χρειάζεται να ξοδεύετε χρήμα, χρόνο και κόπο. Συγκεντρώνετε τα καπάκια και τα φέρνετε στο νηπιαγωγείο μας κι εμείς τα μεταφέρουμε στο Σύλλογο στην προσπάθεια υποστήριξης των ανθρώπων που έκαναν τον μύθο πραγματικότητα.

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ

Συγκεντρώνουμε ρούχα, φάρμακα αλλά και τρόφιμα για τις ευπαθείς ομάδες των συμπολιτών μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου μας και την εθελοντική ομάδα ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ του Δ. Πέλλας πιστεύοντας ότι το να να κάνεις έναν άνθρωπο να χαμογελάσει, μπορεί να αλλάξει τον κόσμο – ίσως όχι όλο τον κόσμο, αλλά τον δικό του σίγουρα.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΩΝ

Ο σωλήνας ανακύκλωσης μπαταριών ΑΦΗΣ είναι εδώ και χρόνια τοποθετημένος στο Νηπιαγωγείο μας και περιμένει πάντα τη δική σας συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος αλλά και τη δική μας στην ευαισθητοποίηση των μικρών μαθητών μας

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

Ανακυκλώνουμε χαρτί και ανακαλύπτουμε με τα παιδιά μας τα χρήσιμα σκουπίδια . Σε όλες τις τάξεις υπάρχουν μικρογραφίες μπλε κάδων ανακύκλωσης έτσι ώστε τα Απίθανα Νηπιάκια μας να εξοικειώνονται από νωρίς στο βαθμό ευθύνης που τους αναλογεί στην προστασία του πλανήτη

Το Ιστολόγιό μας!!!

Σαν σήμερα

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ μιά μέρα

Ένα Ταξίδι στα Γιαννιτσά του Περασμένου Αιώνα

Γιαννιτσά – Μια ανάμνηση από παλιά

Στρατιωτικό Μουσείο Γιαννιτσών

“Ο πόλεμος δεν είναι παιχνίδι”.

Μέτρηση Ημερών

μέτρηση ημερών από συμβάν>

Μετρητής επισκεψιμότητας

μετρητής επισκεψιμότητας



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων