ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020-2021

 

 

Αγαπητοί μας Γονείς…. Παιδιά μας Αγαπημένα!!!

Φτάσαμε στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς, μιας πολύ ιδιαίτερης σχολικής και όχι μόνο χρονιάς! 

Την τελευταία μέρα αγκαλιαστήκαμε, διασκεδάσαμε  και έγινε η απονομή των ενθυμίων και των φακέλων των παιδιών με τις εργασίες τους, με τις οποίες καταπιάστηκαν όλη την χρονιά. Θα ήταν καλό να δώσετε την δέουσα προσοχή και σημασία στο υλικό των παιδιών και στην προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά με όποιο τρόπο μπόρεσαν…Άλλωστε οι αληθινοί ήρωες φέτος ήταν εκείνα!

Σας αφήνουμε με μια γλυκιά ανάμνηση από το κάθε παιδί ξεχωριστά και ευχόμαστε η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη για όλους μας!!

Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά που θα πάνε στο Δημοτικό Σχολείο και ελπίζουμε οι χρονιές που πέρασαν στο νηπιαγωγείο να γίνουν  πολύτιμα εφόδια για τα επόμενα βήματα τους τόσο στο σχολείο όσο και στη ζωή…

Ευχαριστούμε πολύ όλους του γονείς των παιδιών μας που μας στάθηκαν βοηθοί και συνοδοιπόροι στις προσπάθειές μας όλη την σχολική χρονιά και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους στον Σύλλογο Γονέων , που κατέβαλλαν φιλότιμες προσπάθειες να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και οι αδυναμίες της χρονιάς αυτής και να χαρίσουν στα παιδιά μας όμορφες και γευστικές αναμνήσεις! 

Να ξέρετε ότι πάντα θα υπάρχει για σας μια ανοιχτή αγκαλιά από όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.
Σας ευχαριστούμε για τη υπέροχη χρονιά που περάσαμε όλοι μαζί και για όσα μας μάθατε!!!!
Σας ευχόμαστε ένα όμορφο, ξεκούραστο, ήρεμο και ξένοιαστο καλοκαίρι!!!

Καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο…

Οι Νηπιαγωγοί του 10ου Νηπιαγωγείου Ελευθερίου-Κορδελιού

CC BY-NC-ND 4.0 Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *