ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ για την ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΤΩΝ ΣΕΛΦ ΤΕΣΤΣ – edupass.gov.gr

edupassgovgr 15 9 2021 1

 

Αγαπητοί μας Γονείς & Κηδεμόνες των μαθητών/τριών μας, Καλημέρα σας!

Από τη Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2021 τίθεται σε λειτουργία για τις δημόσιες σχολικές μονάδες η πλατφόρμα http://edupass.gov.gr  η οποία αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο για την υγειονομική θωράκιση της δια ζώσης λειτουργίας των δημόσιων εκπαιδευτικών δομών.

Χάρη στο edupass.gov.gr o/η Διευθυντής/τρια  της σχολικής μονάδας θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιβεβαιώνει ότι εντός της σχολικής μονάδας βρίσκονται μόνο πρόσωπα (μαθητές/τριες, εκπαιδευτικοί/μέλη Ε.Ε.Π.-Ε.Β.Π., επισκέπτες), τα οποία πληρούν τις προϋποθέσεις φυσικής παρουσίας στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία.

H πλατφόρμα αφορά επί του παρόντος μόνο τις σχολικές μονάδες της δημόσιας πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής.

Στην πλατφόρμα ενσωματώνονται όλες οι λειτουργίες του self-testing.gov.gr και η διαδικασία έκδοσης της Σχολικής Κάρτας για COVID-19, που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε.

Υπόχρεοι υποβολής στην πλατφόρμα edupass.gov.gr δήλωσης συμμετοχής με φυσική παρουσία στη δια ζώσης εκπαιδευτική διαδικασία στις δημόσιες σχολικές μονάδες είναι:
(α) οι μαθητές/τριες,
(β) το εκπαιδευτικό προσωπικό και μέλη Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Ε.Ε.Π.) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.),
(γ) κάθε άλλο φυσικό πρόσωπο, που συμμετέχει με φυσική παρουσία σε κάθε είδους εκπαιδευτική διαδικασία που διενεργείται εντός των χώρων της δημόσιας εκπαιδευτικής δομής («επισκέπτες»), όπως για παράδειγμα φοιτητές/τριες που πραγματοποιούν πρακτική άσκηση στη σχολική μονάδα.

Οι υπόχρεοι ή οι γονείς/κηδεμόνες τους εισέρχονται στην πλατφόρμα και δηλώνουν την πρόθεση φυσικής παρουσίας τους στους χώρους της σχολικής μονάδας, ζητώντας να αποστέλλεται στη θυρίδα της σχολικής μονάδας τους η κατάστασή τους, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς του taxinet.

Α) Σε περίπτωση που έχουν εμβολιασθεί ή που έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου η δήλωση αυτή πρέπει να γίνει μία μόνο φορά και

Β) σε περίπτωση υποβολής σε διαγνωστικό (rapid/PCR) ή αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test), όσες φορές απαιτείται από το εκάστοτε ισχύον πλαίσιο, π.χ. για τους μαθητές που δεν έχουν εμβολιασθεί/νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου η αντίστοιχη δήλωση στο edupass.gov.gr πρέπει να υποβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Κάθε Δευτέρα για Τρίτη και κάθε Πέμπτη για Παρασκευή. 

Παρακαλούμε πολύ να γίνεται η εφαρμογή και η αποτύπωση το απόγευμα της Δευτέρας και της Πέμπτης, ώστε να έχουμε εικόνα και χρόνο ελέγχου.

Η νέα πλατφόρμα συνιστά αποτέλεσμα της συνεργασίας των Υπουργείων Παιδείας και Θρησκευμάτων και Ψηφιακής Διακυβέρνησης και είναι προσβάσιμη από το gov.gr. Υλοποιήθηκε από το Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας (ΕΔΥΤΕ ΑΕ – GRNET), εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, ενώ η άντληση των στοιχείων πραγματοποιείται από το Κέντρο Διαλειτουργικότητας της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης και την ΗΔΙΚΑ.”

 2021-10-31_EduPass_Οδηγίες για κηδεμόνες_str θα βρείτε οπτικοποιημένες οδηγίες, προς διευκόλυνσή σας.

Θα επιλέξετε

 • Πρόσβαση σε χώρους Πρωτοβάθμιας
 • Δήλωση self test μαθητών /Έκδοση σχολικής κάρτας
 • Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας
 • Περιφερειακή ενότητα Θεσσαλονίκης
 • Δήμος Κορδελιού Ευόσμου
 • Κατηγορία ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ
 • Τύπος Ενιαίου Τύπου Ολοήμερο Νηπιαγωγείο
 • Σχολείο 10ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Για οποιαδήποτε απορία ή ερώτηση παρακαλούμε να απευθυνθείτε στην Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου.Λήψη αρχείου

Καλή Συνέχεια !
Από την Δ/νση του Νηπιαγωγείου

 

Οδηγίες προς τους γονείς…

Αγαπητοί μας γονείς, ο Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί στον αύλειο χώρο του σχολείου,  

τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 8:30 π.μ.

Oι μαθητές μας θα προσέλθουν με μάσκες και χωρίς τσάντες επιδεικνύοντας τη δήλωση του self test.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε:

 • Ότι η διενέργεια αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) είναι υποχρεωτική για τα νήπια/προνήπια και τους/τις μαθητές/τριες όλων των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Εξαιρούνται του μέτρου, τα παιδιά που έχουν ιστορικό νόσησης εντός του τελευταίου 6μήνου.
 • Η είσοδος των μαθητών/μαθητριών στο σχολείο γίνεται με επίδειξη και όχι προσκόμιση βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος.
 • Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος διενεργείται δύο (2) φορές την εβδομάδα, προ Τρίτης και Παρασκευής και έως είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν από την προσέλευση στη σχολική μονάδα.
 • Κατ’ εξαίρεση, την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας κάθε σχολικής μονάδας ο πρώτος αυτοδιαγνωστικόςέλεγχος (self test) διενεργείται έως και είκοσι τέσσερις (24) ώρες πριν την προσέλευση στη σχολική μονάδα, δηλαδή την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου. Ο δεύτερος έλεγχος, συστήνεται να διενεργείται την 3η ημέρα μετά τον πρώτο, δλδ. την Τετάρτησύμφωνα με τη με αρ. πρωτ. Δ1α/ΓΠ.οικ. 53950/4-9-2021 (Β΄4054) ΚΥΑ.

Aπό 8/9/2021 έως 17/9/2021 μπορείτε να παραλάβετε 6 δωρεάν self test (για τις επόμενες 3 εβδομάδες λειτουργίας των σχολείων) από τα φαρμακεία.

 • Η χρήση κατάλληλης προστατευτικής μάσκας (υφασμάτινης ή απλής χειρουργικής) είναι υποχρεωτική για όλους/ες τους/τις μαθητές/τριες σε όλα τα τμήματα, τους εκπαιδευτικούς και το λοιπό προσωπικό, καθώς και για τους επισκέπτες των νηπιαγωγείων.

Ενημερωθείτε σχετικά με τη διαδικασία δήλωσης του test στην ιστοσελίδα: https://self-testing.gov.gr/

  ΝΑ ΘΥΜΑΜΑΙ:

Ας ευχηθούμε ότι είναι η τελευταία χρονιά που μας ταλαιπωρεί ο covid-19.

Καλή σχολική χρονιά με υγεία, δημιουργία και αισιοδοξία!

Οι Νηπιαγωγοί σας

ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2021-2022! ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ…

Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΣ

Τα σχολεία ανοίγουν…

Σχολική χρονιά 2021-2022!

Μια καινούρια χρονιά αρχίζει! Μια νέα χρονιά με νέα δεδομένα, που ενδεχομένως να μας φοβίζουν, όμως το νέο  μας ταξίδι ξεκινά!

Ένα ταξίδι στη γνώση και στη φαντασία. Συνοδοιπόροι στο ταξίδι μας τα  παιδιά… οι εκπαιδευτικοί… οι γονείς!

Όλοι μαζί,  σαν μια ομάδα -όπως λέμε εμείς εδώ  στο Νηπιαγωγείο μας  – είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρουμε!!!

Ραντεβού στον αγιασμό, στην αυλή του σχολείου μας, την Δευτέρα,13/9/2021 και ώρα 08:30 π.μ.! 

Φορέστε τη μάσκα σας και μη φοβάστε το ταξίδι, είμαστε όλοι δυνατοί!!!!

 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!! ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!

 

 

ΤΕΛΟΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2020-2021

 

 

Αγαπητοί μας Γονείς…. Παιδιά μας Αγαπημένα!!!

Φτάσαμε στο τέλος της φετινής σχολικής χρονιάς, μιας πολύ ιδιαίτερης σχολικής και όχι μόνο χρονιάς! 

Την τελευταία μέρα αγκαλιαστήκαμε, διασκεδάσαμε  και έγινε η απονομή των ενθυμίων και των φακέλων των παιδιών με τις εργασίες τους, με τις οποίες καταπιάστηκαν όλη την χρονιά. Θα ήταν καλό να δώσετε την δέουσα προσοχή και σημασία στο υλικό των παιδιών και στην προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονιά με όποιο τρόπο μπόρεσαν…Άλλωστε οι αληθινοί ήρωες φέτος ήταν εκείνα!

Σας αφήνουμε με μια γλυκιά ανάμνηση από το κάθε παιδί ξεχωριστά και ευχόμαστε η επόμενη χρονιά να είναι καλύτερη για όλους μας!!

Καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά που θα πάνε στο Δημοτικό Σχολείο και ελπίζουμε οι χρονιές που πέρασαν στο νηπιαγωγείο να γίνουν  πολύτιμα εφόδια για τα επόμενα βήματα τους τόσο στο σχολείο όσο και στη ζωή…

Ευχαριστούμε πολύ όλους του γονείς των παιδιών μας που μας στάθηκαν βοηθοί και συνοδοιπόροι στις προσπάθειές μας όλη την σχολική χρονιά και ιδιαίτερα τους εκπροσώπους στον Σύλλογο Γονέων , που κατέβαλλαν φιλότιμες προσπάθειες να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και οι αδυναμίες της χρονιάς αυτής και να χαρίσουν στα παιδιά μας όμορφες και γευστικές αναμνήσεις! 

Να ξέρετε ότι πάντα θα υπάρχει για σας μια ανοιχτή αγκαλιά από όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας.
Σας ευχαριστούμε για τη υπέροχη χρονιά που περάσαμε όλοι μαζί και για όσα μας μάθατε!!!!
Σας ευχόμαστε ένα όμορφο, ξεκούραστο, ήρεμο και ξένοιαστο καλοκαίρι!!!

Καλή αντάμωση τον Σεπτέμβριο…

Οι Νηπιαγωγοί του 10ου Νηπιαγωγείου Ελευθερίου-Κορδελιού

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΝΗΠΙΩΝ/ΠΡΟΝΗΠΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ 2021-2022

ΣΤΟ 3ο -10ο -12ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΈΥΘΕΡΙΟΥ-ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε πως οι νέες εγγραφές των σχολείων μας μετά από τις μετακινήσεις από τα όμορα νηπιαγωγεία, 

όπως έχουν αναρτηθεί και στο Νηπιαγωγείο μας έχουν ως εξής:

 ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ : ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΕΔΩ 

  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΟΠΩΣ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ:

 • ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΠΑΙΔΙΟΥ

 • ΑΤΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΥΓΕΙΑΣ (Α.Δ.Υ.) ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ

 • ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΑΛΛΟΥ ΓΟΝΕΑ

 • ΕΙΔΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ/ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΝΤΑΞΗΣ (ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ)

 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΩΣ 31 ΜΑΪΟΥ 2021 ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ.

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟΥ: 2310 – 762120

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ  ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ : ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΙΟΥ 2021


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ – ΔΕΥΤΕΡΑ 10 ΜΑΙΟΥ 2021

Αγαπητοί μας Γονείς… Παιδιά μας Αγαπημένα Χριστός Ανέστη!

Τα σχολεία μας ανοίγουν την Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 και επιστρέφουμε έτσι στο φυσικό μας περιβάλλον!

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ – ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΑΥΤΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ (SELF TEST) 
Σας ενημερώνουμε, κατά την επαναλειτουργία του σχολείου μας, σύμφωνα με το ΦΕΚ (1825Β/5-5-2021)

για τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο (self test)  σε όλα τα σχολεία Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης, είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ για όλους τους/τις μαθητές/τριες,  όλους τους/τις εκπαιδευτικούς και όλους τους εργαζόμενους στη σχολική μονάδα.
Ο υποχρεωτικός αυτοδιαγνωστικός έλεγχος νόσησης διενεργείται κάθε σχολική εβδομάδα, τουλάχιστον 24 ώρες πριν τη Δευτέρα.
Από τη Δευτέρα 10/5/2021 δεν θα επιτρέπεται σε κανένα εκπαιδευτικό ή και μαθητή/τρια, η είσοδος στο σχολείο αν πρώτα δεν επιδεικνύει το απαραίτητο έγγραφο εκτυπωμένο ή χειρόγραφο.
Βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:
1.      Παραλαμβάνετε από φαρμακείο, δωρεάν, με τον ΑΜΚΑ μαθητή/τριας το δωρεάν τεστ. (Από Τετάρτη 5/5/21, διατίθεται). Το Σαββατοκύριακο δεν διατίθεται κανένα test.
2.      Κάνετε το τεστ στο παιδί σας την Κυριακή. (Προσοχή πρέπει εντός των 24 ωρών πριν έρθει στο σχολείο να έχει διενεργηθεί.)
3.      Εισέρχεστε στην πλατφόρμα  dilosi.services.gov.gr/login, όπου συνδέεστε με κωδικούς taxisnet καταχωρώντας συγκεκριμένα στοιχεία, όπως πατρώνυμο, μητρώνυμο, ΑΜΚΑ και το αποτέλεσμα του self-test (αρνητικό ή θετικό) και στη συνέχεια εκτυπώνετε τη σχολική κάρτα του/της μαθητή/τριας. Σε περίπτωση δυσκολίας εκτύπωσης μπορείτε να μας το προωθήσετε από την πλατφόρμα στο e-mail του σχολείου μας:

  mail@10nip-eleft.thess.sch.gr 

4.      Εναλλακτικά μπορείτε και χειρόγραφα να συμπληρώσετε το σχετικό έντυπο, αν δεν υπάρχει δυνατότητα εκτύπωσης.
Σας επισυνάπτουμε και το έντυπο της σχολικής κάρτας, ώστε να το έχει το παιδί συμπληρωμένο την Δευτέρα με την προσέλευση του στο νηπιαγωγείο!  ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑ COVID-19

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την διεύθυνση:  https://self-testing.gov.gr/ 

Επίσης μπορείτε να δείτε το παρακάτω video για ενημέρωση για τον τρόπο διενέργειας του self test.

www.youtube.com/watch?v=uqy9EtE1uuE

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία!

Καλή Αρχή και Καλή Αντάμωση!

Από την Δ/νση του Νηπιαγωγείου

Δείτε το παρακάτω τις οπτικοποιημένες οδηγίες:

Made with Padlet

ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΛΕΣ… ΕΥΧΕΣ ΠΟΛΛΕΣ!

Αγαπητοί μας Γονείς… Παιδιά μας Αγαπημένα!

Περάσαμε όλοι μας μια δύσκολη περίοδο κλεισμένοι στα σπίτια μας, μακριά από τον φυσικό μας χώρο, το Σχολείο!

Μέρες απομονωμένες, γιορτινές μέρες απομακρυσμένες, κάθε μέρες αποκομμένες !

Χριστούγεννα, Απόκριες, Πάσχα… με ευχές από μακριά… Δίχως ζωντανές αγκαλιές… δίχως προσωπικά φιλιά!

Η μόνη μας επικοινωνία, η μόνη μας επαφή η τηλεδιάσκεψη κι αυτή όχι με όλα τα παιδιά.

Για εμάς τις Νηπιαγωγούς αυτό μας  στενοχώρησε πιο πολύ… Δεν μας λύγισε όμως ! Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε ζωντανές επαφές με όλους!

Καταβάλαμε όλες κάθε προσπάθεια να ξεπεράσουμε όποιο πρόβλημα  και με την δική σας ακούραστη βοήθεια και συμπαράσταση καταφέραμε να

καλύψουμε την εξ αποστάσεως… επαφή!

Παίρναμε δύναμη από τα χαμόγελα των παιδιών μας κάθε μέρα και συνεχίζαμε!

Κι έτσι φθάσαμε στις διακοπές του Πάσχα…

Σκεπτόμενες πως μετά από 2 εβδομάδες θα ξανασυναντηθούμε από κοντά και ζωντανά πια να ανταλλάξουμε ευχές και φιλιά…

οι Αναστάσιμες μέρες φώτισαν νωρίτερα νου και καρδιά!

Σας ευχόμαστε να περάσετε όλοι Όμορφες Πασχαλιάτικες Μέρες με Υγεία, Αγάπη και Χαρά.

Μέχρι να συναντηθούμε από κοντά… σε όλους πολλά φιλιά και Αγάπη απ’ την καρδιά!!!

Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση σε όλους!

Σας ευχαριστούμε για όλα…

Καλή Αντάμωση Γονείς και Παιδιά!!!

Οι Νηπιαγωγοί  σας!

 

 

 

 

 

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ

Αγαπητοί μας Γονείς…. Παιδιά μας Αγαπημένα!

Οι Απόκριες, οι μέρες της χαράς και του κεφιού, μας βρίσκουν όλους κλεισμένους  στο σπίτι.

Ας  δανειστούμε από το χαμόγελο των παιδιών μας, τη λάμψη της χαράς και ας προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τις ψυχικές μας δυνάμεις  δημιουργικά υψηλές! Θα περάσει κι αυτό!

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του
κινδύνου διασποράς του κορωνοϊού COVID-19, οι σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και
Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από την Τρίτη 16-03-2021  μέχρι  και 28-3-2021  θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΕΣ. Το πρόγραμμα της   τηλεκπαίδευσης  συνεχίζεται κανονικά, όπως το προγραμματίσαμε και γνωρίζετε.

Μέχρι να ξανανοίξουν τα σχολεία μας και να βρεθούμε όλοι μαζί στη ζώσα επαφή μας, να έχουμε όλοι μας υπομονή ,κουράγιο και δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία για καλύτερες μέρες!

Ας έχουμε υπόψιν για οποιαδήποτε στήριξη και ενημέρωση την παρακάτω τηλεφωνική γραμμή: (πατήστε στον σύνδεσμο για περισσότερη ενημέρωση):

Ενημέρωση Σχολείων και Γονέων-Γραμμή 10306 

Είμαστε στη διάθεσή σας για ότι χρειαστεί!

Να περάσετε όσο μπορείτε όμορφες και χαρούμενες αποκριάτικες μέρες!

Σας ευχόμαστε από καρδιάς «Καλή Καθαρά Δευτέρα» και «Καλή Σαρακοστή» !!!

Οι Νηπιαγωγοί των παιδιών σας