ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ για την Σχολική Χρονιά 2020-2021 στο 3ο-10ο-12ο Νηπιαγωγείο Ελευθερίου-Κορδελιού

Αγαπητοί μας Γονείς,

η σχολική μας χρονιά 2019-2020 φθάνει στο τέλος της μετά από πολλές  ανακατατάξεις.

Σίγουρα ήταν μια ιδιαίτερη και περίεργη χρονιά, που όλοι θα την θυμόμαστε!

Το καλό  είναι πως τα παιδιά μας θα προχωρήσουν στη σχολική τους ζωή έχοντας πια εμπειρίες, άμυνες και γνώσεις, ως βοήθεια σε κάθε δύσκολη στιγμή.

Πάντα κάτι καλό μένει, ύστερα από μια δύσκολη κατάσταση!

Χαιρόμαστε τουλάχιστον που είχαμε ένα μήνα σχολείου, για να ΞαναΓνωριστούμε, να ΞαναΜοιραστούμε σκέψεις και στιγμές , να ΞανΑγαπηθούμε, και να δημιουργήσουμε έτσι όμορφες αναμνήσεις στο τέλος της χρονιάς.

Ας είναι όλα αυτά συντροφιά και συνοδοί  στο ταξίδι της γνώσης και της ζωής των παιδιών μας!

Σας ευχαριστούμε για την συνεργασία και την βοήθειά σας σε κάθε στιγμή της σχολικής μας ζωής!

Σας ενημερώνουμε για τις τελικές εγγραφές  που έγιναν και τις μετακινήσεις από άλλα όμορα νηπιαγωγεία  στα 3 (τρία) Νηπιαγωγεία μας καθώς και τα ονόματα των Νηπίων και Προνηπίων, που θα φοιτήσουν στο  10ο , στο 3ο και στο 12ο Νηπιαγωγείου Κορδελιού, τη νέα σχολική χρονιά 2020-2021.

ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ του 3ου – 10ου  – 12ου Νηπιαγωγείου Κορδελιού 

 

ΝΗΠΙΑ /ΠΡΟΝΗΠΙΑ που μετακινήθηκαν από όμορα νηπιαγωγεία στο 3-10-12 

CC BY-NC-ND 4.0 Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

2 σχόλια στο “ΟΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ για την Σχολική Χρονιά 2020-2021 στο 3ο-10ο-12ο Νηπιαγωγείο Ελευθερίου-Κορδελιού

  1. Καλημέρα σας! Σε απάντηση στο σχολιό σας: 1ον Συγνώμη για το λάθος, δεν έγινε σκόπιμα και θα διορθωθεί. 2ον Ο Τζούρας Ραφαήλ, μετακινήθηκε στο σχολικό μας συγκρότημα (3ο-10ο-12ο) από το 11ο Νηπιαγωγείο, λόγω πληρότητας του νηπιαγωγείου που ανήκετε, μαζί με άλλα 10 περίπου παιδιά. Εμείς από πλευρά μας δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, απλά να δεχθούμε ή όχι τα παιδιά, που μετακινούνται από όμορα νηπιαγωγεία. Σας καταλαβαίνουμε…. Αν μπορείτε να βρείτε κάποιο άλλο παιδί ή μητέρα αν γνωρίζετε, που να θέλει να μετακινηθεί στα νηπιαγωγεία μας,ώστε να γίνει ανταλλαγή, κανένα πρόβλημα. Ελπίζουμε να βρεθεί μια λύση!

  2. Καλησπέρα σας! Προς μεγάλη μου έκπληξη βλέπω ότι το παιδάκι μου γράφτηκε στο 3ο νηπιαγωγείο Σας! Το όνομα του αναγράφεται λάθος! Είναι ΤΖΟΥΡΑΣ ΡΑΦΑΉΛ κ Όχι Τσουρας Ραφαήλ! Εγώ μένω απέναντι από το 2ο/11ο νηπιαγωγείο κ συνάμα φοίτησε 2 χρόνιες ο μεγάλος μου γιος στο 11ο νηπιαγωγείο κ τώρα θα πάει πρώτη δημοτικού στο 3ο δημοτικό..απέναντι από το σπίτι μου! 40 μέτρα..Μπορειτε να με βοηθήσετε κάπως? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *