Η Εξ Αποστάσεως…Επαφή Συνεχίζεται με Ομορφιές!!!

Καλημέρα σε Ολους μας!!!

Η πρώτη  ανταπόκριση …έφτασε!!!

Η Αριάδνη μας έστειλε μια ζωγραφιά, που μας δείχνει τι βλέπει από το παράθυρό της!!! Η Αριάδνη είναι  ένα από τα νήπια του 3ου τμήματος και πάντα στις ζωγραφιές της χρησιμοποιεί πολλά χρώματα. Είναι μια από τις καλύτερες ζωγράφους του σχολείου μας!!!

Η Κατερίνα ζωγράφισε μια πολύ όμορφη ζωγραφιά! Είναι ένα από τα προνήπιά μας, είναι ευγενική γλυκομίλητη  και  ζωγραφίζει πολύ ωραία, όπως και γράφει πολύ καλά, για την ηλικία της!!!

Η Κωνσταντίνα άλλο ένα νήπιό του 3ου τμήματος, που της αρέσει να κατασκευάζει και να ζωγραφίζει ομορφιές!! Η Κωνσταντίνα, είναι η μικρή μας πριγκίπισσα, της αρέσει να ζωγραφίζει με χαρούμενα χρώματα και μας χαρίζει καθημερινά πολλές ζωγραφιές!!!

Για να δούμε τι θα φτιάξει…

Κωσταντίνα

 

 

Και να…..!!!

Έτοιμα τα κουνελάκια  από τα χεράκια της Κωνσταντίνας και της αδερφής της Ιωάννα! Έρχεται το Πάσχα, μας θυμίζει η Κωνστατνίνα…. έτοιμο και το καλαθάκι της!!!

Πανέμορφα όλα!!

Μπράβο Κωνσταντίνα …!!! Μπράβο Ιωάννα!!!

Η Κωνσταντίνα έφτιαξε κουνελάκια με την αδερφή της Ιωάννα (image από 10ο Νηπιαγωγείο Ελευθερίου- Κορδελιού κάτω από CC BY-NC-ND 4.0)

Το Καλαθάκι από την Κωνσταντίνα! (image από 10ο Νηπιαγωγείο Ελευθερίου- Κορδελιού κάτω από CC BY-NC-ND 4.0)

Και ο  Ευτύχιος, ένα από τα νήπια του 2ου τμήματος και ένα πολύ ευγενικό παιδί,

όπως μας ενημέρωσε η μαμά του:

όλες αυτές  τις μέρες ζωγραφίζει, κάνει κατασκευές, φτιάχνει πολλά με πλαστελίνη , παίζει με τον μεγαλύτερο του αδελφό επιτραπέζια αλλά και αυτοσχέδια παιχνίδια. Θα μας στείλει  και φωτογραφίες…

Περιμένουμε ανυπόμονα!!!

Ακόμη ο Ευτύχιος στέλνει πολλούς χαιρετισμούς στις δασκάλες του,  κ.Τανια και κ. Μαρια!

Σε ευχαριστούμε Ευτύχιε…!!!!

Ευχαριστούμε επίσης τα παιδιά και τους γονείς ,ειδικά τις μαμάδες , που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας έστειλαν μηνύματα και φωτογραφίες.

Είδατε πόσο όμορφα στολίστηκε το blog  μας….!!!

Όπως και το νηπιαγωγείο μας …θυμάστε παιδιά ;;;

Τα Κορδελάκια μας ,πάντα δημιουργούν ομορφιές και χαρίζουν χρώμα και χαμόγελο στις μέρες μας!!

Περιμένουμε κι άλλες ζωγραφιές, κατασκευές, δραστηριότητες από το σπίτι, για να καλύψουμε έτσι την απόσταση και να  ομορφαίνετε τις μέρες μας  με τα δικά σας χρώματα!!!

Καλή συνέχεια Αγαπημένα μας παιδιά!!! Μας λείψατε τόοοοσο πολύ!!!

CC BY-NC-ND 4.0 Αυτή η εργασία έχει άδεια χρήσης Creative Commons Αναφορά Δημιουργού – Μη Εμπορική Χρήση – Όχι Παράγωγα Έργα 4.0.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *