ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ

Ιστολόγιο (Blog) του ΓΕΛ Χρυσούπολης

Διαγωνισμός με Βραβείο 3.000 € για την Ανακύκλωση Συσσωρευτών

Δεκ 201515

Αγαπητοί μαθητές/τριες του ΓΕΛ Χρυσούπολης,

Απευθυνόμαστε σε σας με βαθειά εκτίμηση και σεβασμό στο ρόλο, την αποστολή και το έργο σας και ζητάμε τη συμβολή σας στην προσπάθεια που καταβάλουμε ως ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΣΣΩΡΕΥΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ, που λειτουργεί ως ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ εγκεκριμένος από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, αλλά και ως γονείς και πολίτες αυτής της χώρας. Προσπάθεια που αποσκοπεί στο να αποτρέψουμε, έστω σταδιακά, μια μεγάλη καταστροφή που προκαλεί στο περιβάλλον, με σημαντικές αρνητικές συνέπειες στην Εθνική Οικονομία, η παράνομη διαχείριση και ανεύθυνη απόρριψη των παλιών συσσωρευτών στο περιβάλλον, τις λίμνες, τα ποτάμια, την θάλασσα και την ύπαιθρο. Τον πλανήτη γη που πρέπει να προστατευθεί για τη τροφική αλυσίδα, τη δημόσια υγεία και την αειφορική σχέση της ανθρωπότητας με τη φύση.

Δανειζόμαστε λίγο από τον προσωπικό και εκπαιδευτικό σας χρόνο για να αναδείξουμε μια σοβαρή περιβαλλοντική πτυχή που συνεχίζει να είναι αιμορρέουσα πληγή για τη χώρα μας, όπως λένε τα επίσημα στοιχεία του κράτους.

Εκτιμώντας ότι μέρος του προβλήματος έχει την αφετηρία του και στην έλλειψη ενημέρωσης των πολιτών, παρακαλούμε για την συμβολή σας προκειμένου να καταστήσουμε κοινωνούς στο πρόβλημα τους νέους ανθρώπους, τους μαθητές και τις μαθήτριες σας, τους αυριανούς πολίτες μιας ευνομούμενης και περιβαλλοντικά ευαίσθητης χώρας στους οποίους προσβλέπουμε και από τους οποίους βασίμως αναμένουμε.

Στο παρόν σας επισυνάπτουμε ένα «γράμμα» Διαγωνισμός για κάθε μαθητή και κάθε μαθήτρια του σχολείου σας που θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα μιλήσει στην καρδιά και το μυαλό τους, για μια αυτονόητη στάση και συμπεριφορά που πρέπει να χαρακτηρίζει όλους μας.

Θα βρείτε επίσης μια «καλλίτεχνη» Αφίσα που αναδεικνύει το θέμα, δίνει τις κατάλληλες πληροφορίες και προτρέπει τις συμπεριφορές μας προς το αυτονόητο κοινό καλό.

Τέλος και προκειμένου να μεγιστοποιήσουμε τα αποτελέσματα της κοινής μας προσπάθειας, θα θέλαμε και σας προτείνουμε το «γράμμα» μας να αποτελέσει την ιδέα, το σπέρμα για την συμμετοχή στον διαγωνισμό ζωγραφικής των μαθητών/ τριών, στον οποίο θα λάβουν μέρος όλες οι σχολικές μονάδες που θα ανταποκριθούν σ’ αυτή την ιδέα.

 

Με πολύ σεβασμό και βαθειά εκτίμηση,

Για την Re-Battery A.E.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλώς ήρθατε στο σχολείο μας!

Ημερολόγιο

Σεπτέμβριος 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  

Αρχείο

Το ιστολόγιο αυτό δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες επικοινωνίας της σχολικής μονάδας του ΓΕΛ Χρυσούπολης με τους μαθητές ή/και τους κηδεμόνες τους.Λογότυπο Σχολείου4

Διεύθυνση:   ΘΡΑΚΗΣ 10 ΤΚ 64200 ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗ ΚΑΒΑΛΑΣ

Τηλ. Επικοινωνίας: 2591350628

e-mail: mail@lyk-chrys.kav.sch.gr

 

Δείτε το Ωράριο Λειτουργίας του σχολείου μας. Πρόγραμμα ενημέρωσης Γονέων & Κηδεμόνων για την Α’ τάξη, για την Β’ τάξη και για την Γ’ τάξη.  Φυσικά μπορείτε να ενημερώνεστε και οποιαδήποτε άλλη στιγμή, εφόσον  ο καθηγητής βρίσκεται στο σχολείο.

Βρείτε μας στα κοινωνικά δίκτυα.

facebook

 

 

 

Βρείτε μας στο χάρτη.

 

.

Πρόγνωση του Καιρού



Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση
Μετάβαση σε γραμμή εργαλείων