Καλωσήρθατε!

 

Αγαπητοί συνεργάτες,

σας καλωσορίζουμε στο ανανεωμένο blog του Εθνικού Θεματικού Δικτύου «Τα Ευρωπαϊκά Ορειβατικά Μονοπάτια Ε6 και Ε4», που συντονίζει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαρώνειας. Μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια λειτουργίας γεμάτα πεζοπορίες, ορειβασίες, κατάκτηση κορυφών βουνών, άθληση, περιβαλλοντικά παιχνίδια, θεματικά σεμινάρια και διεθνείς συνεργασίες, καταφέραμε να αναδείξουμε την ιστορική, λαογραφική, πολιτιστική και περιβαλλοντική διάσταση που χαρακτηρίζει τα μονοπάτια Ε6 και Ε4.
Στο ιστολόγιο του δικτύου μας, θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την οργάνωση και τις δράσεις μας, αλλά και πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό, που περιλαμβάνει φύλλα εργασίας, παρουσιάσεις προγραμμάτων και οπτικοακουστικό υλικό.

Καλή πλοήγηση!

 

Με εκτίμηση,

Μαρία-Ευθυμία Δούπα
Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου

Υπεύθυνη λειτουργίας του Κ.Π.Ε. Μαρώνειας

 Από τις Δράσεις του Δικτύου….

(Εισηγήσεις, περιβαλλοντικά παιχνίδια, πεζοπορίες, κατάκτηση κορυφής βουνών, σεμινάρια για το Μαρωνίτη οίνο και τα άγρια μανιτάρια της Ροδόπης, αστρονομία, δραματοποίηση και ορειβατικά καταφύγια είναι μερικά από τα στιγμιότυπα που αφορύν τις δράσεις που σχετίζονται με το Εθνικό θεματικό Δίκτυο του ΚΠΕ Μαρώνειας)