Νέα σχολική χρονιά

Καλή σχολική χρονιάΜια ακόμη νέα σχολική χρονιά ξεκινά και πριν ακόμη μπούμε στις τάξεις, δυo μηνύματα  που έφτασαν με ελάχιστη διαφορά με προδιέθεσαν για μια χρονιά γεμάτη δραστηριότητες  και όμορφες στιγμές.

Το ένα ήταν από τον εθνικό μας φορέα για τη δράση eTwinning με τίτλο My school through time , για να μας ανακοινώσει ότι η εργασία μας τιμήθηκε με την ετικέτα ποιότητας (quality label).

Το άλλο πάλι από τον εθνικό μας φορέα του ΙΚΥ για το πρόγραμμα Comenius  Σωκράτης , σχολικές συμπράξεις. Η αίτηση μας εγκρίθηκε και μια όμορφη συνεργασία με σχολεία από την Ισπανία ,το Ηνωμένο Βασίλειο ,την Αυστρία και Ολλανδία αναμένεται να ξεκινήσει και να εμπλουτίσει μαθητές αλλά και εκπαιδευτικούς που θα συμμετέχουν, με πλούσιες εμπειρίες.

Μέσα από την καρδιά μου θέλω να ευχαριστήσω και τους δύο φορείς για αυτά τα υπέροχα νέα και την υποστήριξη τους στις προσπάθειές μας.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους στις υπηρεσίες του ΠΣΔ και την κυρία Στεργάτου για την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα για βελτιώσεις του ιστολογίου και να ευχηθώ όλες αυτές οι προσπάθειες τους να αλλάξουν την εικόνα της  παρεχόμενης εκπαίδευσης, και να δώσουν στην εκπαιδευτική κοινότητα τα  κίνητρα και τα εργαλεία για συνεργασία και  αλληλοενημέρωση.

Καλή Σχολική Χρονιά με  υγεία δύναμη και μαθητές που να νιώθουν όμορφα στο σχολείο.

Ζωή

Αφήστε μια απάντηση