Αρχεία για 28 Ιανουαρίου 2010

Και το όνομα αυτού, i-Pad Ο Steve Jobs έδωσε στο φως της δημοσιότητας το νέο προϊόν της Apple που επιφέρει μία αναμένόμενη τεχνολογική επανάσταση στους υπολογιστές.

Η ενοχική συνείδηση ενός λευκού ξεπλένεται σε γήπεδο του ράγκμπι με αρχηγό τον Νέλσον Μαντέλα στη Νότια Αφρική. Α ρε Κλιντ, με το ράγκμπι δεν κάνεις πολιτική. Τα μεταξωτά βρακιά χρειάζονται κι επιδέξια, σκεπτόμενα, διαβασμένα μυαλά. Όπως ο Ολυμπιακός, έτσι κι ο Κλιντ Ίστγουντ. Κανείς σ΄ αυτόν τον κόσμο δεν μπορεί να είναι αιωνίως πρωταθλητής!

Η καλή μέρα λένε φαίνεται από το πρωί. Και αν «πρωί» θεωρήσει κανείς την είδηση για τη συναυλία των U2 (στις 3 Σεπτεμβρίου), η «καλή μέρα» ξημερώνει με τον Νιλ Γιανγκ στο αγρόκτημα της Μαλακάσας. Πρωταγωνιστής του φετινού Rockwave Φεστιβάλ, ο Νιλ Γιανγκ έρχεται με τους Crazy Ηorse στις 9 Ιουλίου, ημέρα Παρασκευή, για ένα […]

 Οι επιστήμονες είναι πολύ κοντά στην ανακάλυψη ενός νέου πλανήτη έξω από το ηλιακό μας σύστημα. Το πολύ μέχρι το τέλος του έτους υπολογίζουν ότι θα έχουν ανακαλύψει έναν πλανήτη που θα έχει μια ιδιαιτερότητα: Θα πρόκειται για τον δίδυμο πλανήτη της Γης, έναν πλανήτη που όλατου τα χαρακτηριστικά θα μοιάζουν εντυπωσιακά με αυτά του […]

Οι παντρεμένοι άντρες λένε μικρά ή μεγάλα ψέματα στις γυναίκες τους για το σεξ και την οικονομική τους κατάσταση, ενώ, σύμφωνα με έρευνες, έξι στους 10 έχουν τουλάχιστον μία εξωσυζυγική σεξουαλική εμπειρία ή παράνομη σχέση.

Το σύμβολο του Ρίο ντε Τζανέιρο, ο Χριστός ο Λυτρωτής που προστατεύει την πόλη από το ψηλότερο σημείο του όρους Κορκοβάντο, θα υποβληθεί σε ένα αναγκαίο λίφτινγκ που θα κοστίσει 3,8 εκατομμύρια δολάρια.

Ερευνητές στις Ην.Πολιτείες μετέτρεψαν δερματικά κύτταρα ποντικιού σε νευρώνες, χωρίς να χρειαστεί να περάσουν από το στάδιο των βλαστοκυττάρων. «Είναι ένα μεγάλο βήμα μπροστά», δήλωσε ο Δρ. Ίρβινγκ Βάισμαν, διευθυντής του Ινστιτούτου Βιολογίας Βλαστοκυττάρων και Αναπλαστικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Στάνφορντ της Καλιφόρνια, όπου και πραγματοποιήθηκε η έρευνα.

Το πιάτο που προσέφερε αιφνιδιαστικά ο Φεράν Αντριά δεν πρέπει να άρεσε και πολύ στους λάτρεις της κουζίνας του: ο πατέρας της μοριακής γαστρονομίας αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα, κλείνοντας το φημισμένο εστιατόριό του Εl Βulli για δύο χρόνια.

Τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης του διανύει ο 30χρονος Σκοτ Μουρ, ο δεύτερος άνδρας που γεννήθηκε γυναίκα και αποφάσισε να φέρει στον κόσμο ένα παιδί.

Στο στούντιο για την επανηχογράφηση του We Are the World μπαίνουν σε λίγες ημέρες διάσημα ονόματα της μουσικής. Η πρωτοβουλία ανήκει στον Κουίνσι Τζόουνς και σκοπό έχει τα έσοδα των πωλήσεων να διατεθούν στους σεισμόπληκτους της Αϊτής.

συνεχίστε την αναζήτηση »
  • Ημερολόγιο καταχώρησης άρθρων

    Ιανουάριος 2010
    Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
     123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
  • Αρχεία

  • Ετικέτες

  • Αποποίηση ευθυνών

    Οι πληροφορίες που παρατίθενται στο τρέχων blog προέρχονται από ψηφιακό υλικό που βρίσκεται διαθέσιμο στο χώρο του διαδικτύου.