Αθλητική Κυριακή της Ελληνικής Κοινότητας Μονάχου

Και φέτος οργανώθηκε από την Ελληνική Κοινότητα Μονάχου σε συνεργασία με την ομάδα FC Hellas στο γήπεδο του Harras αθλητική συνάντηση όλων των σχολείων του Μονάχου. Στον πρώτο γύρο αγωνίστηκαν τα τέσσερα δημοτικά και τα δύο γυμνάσια για την είσοδό τους στον τελικό και στον ημιτελικό, που έλαβαν χώρα στις 13:00 και στις 12:00 αντίστοιχα. Την πρώτη θέση κατέκτησαν το πρώτο Δημοτικό Μονάχου στην πρωτοβάθμια και το δεύτερο Γυμνάσιο Μονάχου στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Η όλη διοργάνωση διεξήχθη σε κλίμα ευγενούς συναγωνισμού και τα παιδιά ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι και τη συμμετοχή τους στο αθλητικά δρώμενα. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι ομάδες “δάνεισαν” παίκτες σε άλλες ομάδες. Στη συνάντηση παρευρίσκονταν και οι γονείς, που βοήθησαν σε πολλά πρακτικά οργανωτικά θέματα, και χάρηκαν μαζί με τα παιδιά τους το ευ αγωνίζεσθαι.

Εκτιμούμε ότι παρόμοιες εκδηλώσεις πλουτίζουν τη σχολική ζωή και λειτουργούν ως ευχάριστα βιώματα που δημιουργούν θετικές αναμνήσεις στους μαθητές μας. Για τον λόγο αυτό ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς που εθελοντικά συνόδευσαν τους μαθητές τους στην εκδήλωση ή, ακόμη περισσότερο, συμμετείχαν σε αυτή ως προπονητές ή ως διαιτητές. Χωρίς και τη δική τους συμβολή, η αθλητική εκδήλωση δεν θα είχε τόση επιτυχία.

Μετά τη λήξη των αγώνων απονεμήθηκαν από τη Γενική Πρόξενο και τον Συντονιστή Εκπαίδευσης αναμνηστικά μετάλλια και κύπελλα σε όλους τους συμμετέχοντες και τις σχολικές ομάδες.

Μόναχο, 17 Ιουνίου 2018

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *