Εργαστήριο τυροκομίας πραγματοποιήθηκε στο παράρτημα Καλλονής. Εκπαιδευόμενοι με εμπειρία στο αντικείμενο έδειξαν πρακτικά βήμα βήμα την διαδικασία για την παραγωγή τυριού αλλά και μυτζήθρας. Υπεύθυνος εκπαιδευτής: Παναγιώτης Γεωργιάδης.
Εργαστήριο τυροκομίας πραγματοποιήθηκε στο παράρτημα Καλλονής. Εκπαιδευόμενοι με εμπειρία στο αντικείμενο έδειξαν πρακτικά βήμα βήμα την διαδικασία για την παραγωγή τυριού αλλά και μυτζήθρας. Υπεύθυνος εκπαιδευτής: Παναγιώτης Γεωργιάδης.
Αναρτήθηκε στις: Δευτέρα 8 Απριλίου 2013. Κατηγορία: Εκπαίδευση. Μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε απάντηση σε αυτό το άρθρο, μέσω του RSS 2.0. Μπορείτε να πάτε στο τέλος και να αφήσετε μια απάντηση. Το ping στο αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπεται.
Αφήστε μια απάντηση