Επίσκεψη στο θέατρο!

Το νηπιαγωγείο μας επισκέφτηκε το Δημοτικό θέατρο για να παρακολουθήσει την θεατρική παράσταση “Ο μικρός Πρίγκηπας” του Antoine de Saint-Exupéry από την θεατρική ομάδα Λώτινος Ήλιος.

Πρόκειται για ένα κλασσικό έργο  το οποίο εκδόθηκε για πρώτη φορά το 1943 και από τότε έχει επανεκδοθεί πολλές φορές καθώς γνώρισε τεράστια απήχηση στο κοινό. Επίσης έχει μεταφερθεί πολλές φορές στο θέατρο και σε αρκετές διασκευές προσαρμοσμένες στο εκάστοτε κοινό.

Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν να μην  αδράξουμε την ευκαιρία με τους μαθητές μας να παρακολουθήσουμε την συγκεκριμένη  παράσταση η οποία ανέβηκε αρχές Δεκέμβρη  στο Θέατρο της πόλης μας.

Ενθουσιαστήκαμε με τα σκηνικά και τις εναλλαγές αυτών καθώς και τους πρωταγωνιστές της παράστασης οι οποίοι στο τέλος της  δεν δίστασαν και δεν κουράστηκαν να βγουν φωτογραφίες με τους μαθητές μας.

 

Σημείωση:Η παρακολούθηση μίας θεατρικής παράστασης είναι ένα “ισχυρό διδακτικό εργαλείο” στα χέρια των εκπαιδευτικών. Στο παρακάτω άρθρο μπορείτε να ενημερωθείτε για τα οφέλη των παιδιών που παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις. Είτε με το σχολείο είτε με τους γονείς τους.

Τα οφέλη των παιδιών που παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις

Κατηγορίες: Γενικά. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *