Αρχεία για 27 Απριλίου 2017

Β. Παληγιάννης: Σφαγή στις φετινές μεταθέσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. »

Ανακοινώθηκαν σήμερα Πέμπτη 27-4-2017 οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. από περιοχή σε περιοχή. Από τις 4.844 αιτήσεις γενικής αγωγής ικανοποιήθηκαν 528, ποσοστό 10,9%. Το 10,9% των φετινών μεταθέσεων είναι το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό ικανοποίησης αιτήσεων των τελευταίων 50 ετών μετά το περσινό 8,78%.

ΥΠΠΕΘ: Οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2017 »

Από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής έτους 2017.

ΔΟΕ: Ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των αναπληρωτών – άνοιγμα του πληροφοριακού συστήματος του ΟΠΣΥΔ »

Το ΔΣ της Δ.Ο.Ε. ύστερα από τις έντονες διαμαρτυρίες πολλών αναπληρωτών συναδέλφων μας, επισημαίνει την απαράδεκτη στάση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, η οποία απορρίπτει το αίτημά τους για νέο άνοιγμα του πληροφορικού συστήματος του ΟΠΣΥΔ, ώστε:

ΔΟΕ: Εγκύκλιος για την υλοποίηση του προγράμματος ΕΥΖΗΝ »

Για μια ακόμη φορά το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. είναι υποχρεωμένο να αναφερθεί στην υλοποίηση του προγράμματος ΕΥΖΗΝ, το οποίο είναι πρόγραμμα του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και όπως αναφέρεται στη σχετική ιστοσελίδα «υλοποιείται με τη συνεργασία του Υπουργείου Παιδείας».

Β. Παληγιάννης: Τι ισχύει για τις αμοιβαίες μεταθέσεις των εκπαιδευτικών »

Με αφορμή ερωτήματα συναδέλφων σχετικά με τη διαδικασία των αμοιβαίων μεταθέσεων 2017, και παρ’ ότι πιστεύω ότι η εγκύκλιος είναι σαφής, επισημαίνω τα εξής. Σύμφωνα με τα ΠΔ50/1996 και ΠΔ100/1997: