Αρχεία για 9 Απριλίου 2017

Εγκύκλιος του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας για «διαφήμιση» συνεδρίου με θέμα «Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση» »

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. καταγγέλλει την ενέργεια του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Παιδείας κ. Παντή να «διαφημίζει» με εγκύκλιό του προς τους εκπαιδευτικούς, συνέδριο και μάλιστα με οικονομικό κόστος για όσους το παρακολουθήσουν, που πραγματοποιεί αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία με θέμα «Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση» (!!!).  Είναι δικαίωμα της κάθε εταιρείας να διοργανώνει τις δράσεις που […]

ΔΟΕ: Πιέσεις προς τους εκπαιδευτικούς και αυθαίρετες ενέργειες της διοίκησης της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Αθηναίων »

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., έπειτα από την ενημέρωση που είχε από τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Π.Ε. της Αθήνας, σχετικά με τις πιεστικές και απαράδεκτου ύφους εντολές που δέχονται οι διαχειριστές/στριες των σχολικών κοινοτήτων (Διευθυντές/ντριες-Προϊστάμενες/οι) που βρίσκονται στα όρια του Δήμου Αθηναίων για να προχωρήσουν σε ηλεκτρονική καταχώρηση των τιμολογίων που αφορούν το σχολείο τους σε σύστημα […]

Β. Παληγιάννης: Παραιτήσεις εκπαιδευτικών. Κάθε χρόνο και λιγότερες… »

Με βάση το Ν. 4386/16 οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να παραιτηθούν, καλούνται να υποβάλουν αίτηση παραίτησης από τη Δευτέρα 3-4-2017 έως και τη Δευτέρα 10-4-17, με δικαίωμα ανάκλησης έως ένα μήνα από την ημερομηνία υποβολής.