Αρχεία για 5 Μαρτίου 2015

ΔΟΕ: Απαράδεκτη και παράνομη η πραγματοποίηση των σεμιναρίων ΠΕΚ για τους εκπαιδευτικούς της παράλληλης στήριξης με παραβίαση του εργασιακού τους ωραρίου »

Με έγγραφό του, στις 27/2/2015, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., έπειτα από τις καταγγελίες Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. σχετικά με την πραγματοποίηση σεμιναρίων ΠΕΚ εκτός εργασιακού ωραρίου για τους     αναπληρωτές της παράλληλης στήριξης στις Περιφερειακές Διευθύνσεις Πελοποννήσου και Κρήτης, τόνισε για πολλοστή φορά ότι η συγκεκριμένη πρακτική είναι απαράδεκτη απαιτώντας τα σεμινάρια, να γίνουν εντός του εργασιακού […]

ΑΔΕΔΥ: Αλληλεγγύη στους εννέα αγωνιστές που δικάζονται στα Χανιά »

Την Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015, γίνεται στα Χανιά μια ακόμη δίκη αγωνιστών. Εννέα αγωνιστές κατηγορούνται για συμμετοχή στην κατάληψη του κτηρίου της Αντιπεριφέρειας Χανίων που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της 48ωρης Γενικής Απεργίας 10-11 Φλεβάρη 2012. Η Γενική Απεργία είχε προκηρυχθεί για να αποτραπεί η ψήφιση του 3ου μνημονίου και στις κινητοποιήσεις συμμετείχαν 10.000 άτομα […]

ΑΔΕΔΥ: Μήνυμα Συμπαράστασης και Αλληλεγγύης στην Κύπρο »

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Λόγοι ανεξάρτητοι της θέλησής μας δεν μας επιτρέπουν να βρεθούμε σήμερα μαζί σας στη κινητοποίηση σας ενάντια στις πολιτικές της Τρόικα με την ευκαιρία της συνεδρίασης της ολομέλειας του Διοικητικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας στη Λευκωσία.

ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας: Τροποποίηση προσωρινής τοποθέτησης αναπληρωτών εκπαιδευτικών (Ε.Σ.Π.Α) κλάδων ΠΕ 11,ΠΕ 06 και ΠΕ60 »

Με την αριθμ. 6 /05-03-2015 Πράξη του ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας τροποποιήθηκε η προσωρινή τοποθέτηση των παρακάτω αναπληρωτών εκπαιδευτικών (ΕΣΠΑ) κλάδου ΠΕ11,ΠΕ06 και ΠΕ60 από 06-03-2015 έως τη λήξη του διδακτικού έτους (21-06-2015). Δείτε εδώ την απόφαση του Δ/ντή Π.Ε. Κέρκυρας.