Αρχεία για 29 Απριλίου 2014

Πώς θα αξιολογηθούν οι εκπαιδευτικοί. Η αξιολόγηση … αποκεντρώνεται »

H σχολική κοινότητα της χώρας μπαίνει από την ερχόμενη χρονιά σε μια καινούργια περίοδο. Χίλια στελέχη της εκπαίδευσης επιμορφώθηκαν τους τελευταίους μήνες, καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της αξιολόγησης των εκπαιδευτικών και του εκπαιδευτικού έργου. Την ίδια στιγμή, οι συνδικαλιστές της ομοσπονδίας των καθηγητών δημόσιων σχολείων (ΟΛΜΕ) παρεμπόδιζαν τις σχετικές διαδικασίες με κατάληψη χώρων του […]

Λειτουργία Σχολείων λόγω διενέργειας εκλογών »

Σας ενημερώνουμε ότι, σύμφωνα με το με αρ.πρ. 15027/15-04-2014 έγγραφο της Διεύθυνσης Εκλογών του Υπουργείου Εσωτερικών, λόγω της διενέργειας των Δημοτικών και Περιφερειακών εκλογών στις 18 Μαΐου 2014, τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης δεν θα λειτουργήσουν την Παρασκευή 16 Μαΐου 2014 και Δευτέρα 19 Μαΐου 2014.

Ν. Ράμμος: Διευκρινίσεις για την υποβολή αιτήσεων μετάθεσης εντός ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας »

Φίλες και φίλοι συνάδελφοι, Σας υπενθυμίζω ότι όσοι από εσάς επιθυμούν να αλλάξουν την οργανική τους θέση εντός του ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας αλλά και όσοι είναι στη διάθεση του ΠΥΣΠΕ και θέλουν να τοποθετηθούν οριστικά, θα πρέπει έως 2 Μαΐου, να υποβάλουν αίτηση για βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση χωρίς να αναγράφουν προτιμήσεις συγκεκριμένων σχολείων.