Αρχεία για 2 Απριλίου 2014

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Την Παρασκευή 4-4-2014 απεργούμε όλοι! »

Συνάδελφοι την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 απεργούμε όλοι! Αντιδρούμε στο ” Αποφασίζομεν και διατάσσομεν” του υπουργού παιδείας! Ακυρώνουμε τις εντολές! Συγκέντρωση στις 10:30 π.μ. στη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας.

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Απόφαση έκτακτης Γ.Σ. 31 Μαρτίου 2014 »

Οι συνάδελφοι – σσες που συμμετείχαν στις διαδικασίες της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης η οποία πραγματοποιήθηκε με καταστατική απαρτία (330 στους 652),  στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του 7ου Δημ. Σχολείου αποφάσισαν τα παρακάτω:

ΔΟΕ: 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 »

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Κλιμακώνουμε, δυναμώνουμε και διευρύνουμε τον αγώνα μας. Ακυρώνουμε και καταργούμε  το θεσμικό πλαίσιο της «αξιολόγησης – χειραγώγησης». Ακυρώνουμε τις εγκυκλίους της ντροπής που βάζουν ζητήματα αντιδημοκρατικής εκτροπής και οπισθοδρόμησης.

ΔΟΕ: Σχετικά με τις πιέσεις που ασκούνται από Διευθύνσεις Εκπαίδευσης στους εκπαιδευτικούς των ολιγοθέσιων σχολείων και νηπιαγωγείων »

Στο χθεσινό του έγγραφο σχετικά με την Α.Ε.Ε. το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έκανε αναφορά και στις πιέσεις που ασκούν στελέχη της διοίκησης σε συναδέλφους που υπηρετούν σε ολιγοθέσια σχολεία και νηπιαγωγεία ώστε να προχωρήσουν άμεσα σε συγκρότηση ομάδων εργασίας. Είναι κωμικοτραγικό το φαινόμενο να δέχονται εντολές νηπιαγωγεία ώστε να συγκροτήσουν ομάδες ανά δύο και τρία […]

Υπόδειγμα πράξης Δ/ντή για τον ορισμό ομάδων εργασίας για την ΑΕΕ »

Μετά τη χθεσινή (02-04-2014) συνάντηση -κατόπιν πρωτοβουλίας του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κέρκυρας- των Διευθυντών των δημοτικών σχολείων Κέρκυρας στο 7ο ΔΣ Κέρκυρας, η οποία έγινε στην προσπάθεια κλίματος συλλογικού συντονισμού των μελών του Συλλόγου ώστε οι “επιστρατευμένοι” διευθυντές και οι συνάδελφοι στα σχολεία να οργανώσουμε την στάση μας και τη σχετική απόφαση της ΔΟΕ, συμφωνήθηκε να […]