Αρχεία για 20 Μαρτίου 2014

Β. Παληγιάννης: Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών. H ισχύουσα νομοθεσία των μεταθέσεων »

Η μετάθεση αποτελεί σημαντική μεταβολή στην υπηρεσιακή κατάσταση του κάθε εκπαιδευτικού. Γι’ αυτό και κανείς δεν πρέπει να παίζει με την αγωνία και την αξιοπρέπειά του, ούτε η πολιτική ηγεσία, που αδικαιολόγητα καθυστερεί την έκδοση της εγκυκλίου, ούτε άλλοι που με τις ανακοινώσεις τους δημιουργούν σύγχυση, και αναστάτωση στους εκπαιδευτικούς σχετικά με τις μεταθέσεις.

Διευκρινίσεις επί της εγκυκλίου με θέμα «Έλεγχος νομιμότητας πτυχίων, πιστοποιητικών και λοιπών στοιχείων του προσωπικού μητρώου των υπαλλήλων» »

Με εγκύκλιο του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κ. Μητσοτάκη που αφορά στον έλεγχο νομιμότητας των πτυχίων, πιστοποιητικών και λοιπών στοιχείων του προσωπικού μητρώου των υπαλλήλων, παρέχονται διευκρινίσεις σχετικά με την ανάκληση διορισμού και την καταγγελία συμβάσεων υπαλλήλων που εντοπίζονται να έχουν διοριστεί ή προσληφθεί κάνοντας χρήση πλαστών δικαιολογητικών ή ψευδών βεβαιώσεων.

ΔΟΕ: Καταγραφή αποφάσεων των συλλόγων διδασκόντων για τη μη συγκρότηση των ομάδων εργασίας της αυτοαξιολόγησης »

Tο Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. χαιρετίζει όλους τους συναδέλφους που σ’ όλη τη χώρα δίνουν τη μάχη ενάντια στην αυτοαξιολόγηση που συνδέεται με την αξιολόγηση – χειραγώγηση, τις απολύσεις και την κατηγοριοποίηση εκπαιδευτικών, σχολείων και μαθητών. Τους εκπαιδευτικούς που υπερασπίζονται τη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση για όλα τα παιδιά.

Τηλεοπτικό σποτ του Υπουργείου Παιδείας: “Να είσαι καλός σε αυτό που κάνεις” »

ΔΟΕ: Νέο αίτημα συνάντησης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας »

Κύριε Υπουργέ Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. έχει επιδιώξει  από την ανάληψη των καθηκόντων του στις 27 Αυγούστου 2013 μέχρι και σήμερα να δημιουργήσει τις βάσεις ενός ειλικρινούς και ουσιαστικού διαλόγου με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για όλα τα μεγάλα ζητήματα που ταλανίζουν την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Πιο πρόσφατο βήμα αυτής της προσπάθειας υπήρξε το […]

Τηλεοπτικό σποτ του Υπουργείου Παιδείας: Να είσαι καλός σ αυτό που κάνεις »