Αρχεία για 17 Μαρτίου 2014

Τα κριτήρια των μεταθέσεων των εκπαιδευτικών »

Tέλη της εβδομάδας αναμένεται να βγει η εγκύκλιος των μεταθέσεων για τους εκπαιδευτικούς με πιθανότερη ημέρα την Παρασκευή. Για φέτος δεν αναμένονται αλλαγές στον τρόπο των μεταθέσεων και θα ισχύουν όσα ίσχυαν και το προηγούμενο έτος σύμφωνα και με τα όσα αναφέρει ο αιρετός των δασκάλων κ. Μπράτης στην προσωπική του ιστοσελίδα. Πάντως πολλοί ήταν οι […]

Ι.Ε.Π.: Επιμόρφωση στελεχών εκπαίδευσης σε θέματα αξιολόγησης »

Υλοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία το πρώτο σεμινάριο επιμόρφωσης των Στελεχών Διοίκησης της Εκπαίδευσης για θέματα αξιολόγησης στο πλαίσιο της συγχρηματοδοτούμενης Πράξης «Προκαταρκτικές ενέργειες για την εφαρμογή συστήματος αξιολόγησης». Το σεμινάριο διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, το Σάββατο 15 και την Κυριακή 16 Μαρτίου 2014. Η συμμετοχή ήταν […]

ΑΔΕΔΥ: Οι Δημόσιοι Υπάλληλοι στη μάχη για την επιτυχία της 48ωρης απεργίας »

H Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί τους εργαζόμενους στο Δημόσιο να δώσουν δυναμικό παρών στη 48ωρη Απεργιακή κινητοποίηση την Τετάρτη, 19 Μαρτίου και την Πέμπτη, 20 Μαρτίου 2014. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια που θα πραγματοποιηθούν:

Β. Παληγιάννης: Συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ για μετατάξεις, συνταξιοδοτήσεις, αποσπάσεις εκπαιδευτικών »

Συνεδρίασε σήμερα 17/3/2014 το ΚΥΣΠΕ με κύρια θέματα τις μετατάξεις εκπαιδευτικών Π.Ε. σε διοικητικές θέσεις. τις συνταξιοδοτήσεις, αποσπάσεις και άλλα θέματα.

ΔΟΕ: Η έναρξη των σεμιναρίων της ντροπής απέτυχε »

H επιχείρηση της έναρξης των σεμιναρίων των στελεχών εκπαίδευσης για την αξιολόγηση το Σάββατο 15 Μαρτίου στο Υπουργείο Παιδείας, απέτυχε παταγωδώς. Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου επιστράτευσε πολλές διμοιρίες των ΜΑΤ για να αντιμετωπίσει τους συγκεντρωμένους εκπαιδευτικούς. Δακρυγόνα και βία χρησιμοποιήθηκαν σε αφθονία, για μια ακόμη φορά, ως «εργαλεία» για την εφαρμογή της εκπαιδευτικής πολιτικής.