Αρχεία για 12 Μαρτίου 2014

Ισονομία και διαφάνεια για τους συναδέλφους των Ειδικοτήτων στην Π.Ε. »

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. από την πρώτη μέρα της συγκρότησης του, στη συνάντηση με τον Υπουργό Παιδείας στις 28 Αυγούστου 2013, έθεσε το ζήτημα της αναστάτωσης και της αδικίας που προκάλεσαν οι μετατάξεις εκπαιδευτικών από τη Β/θμια στην Α/θμια Εκπαίδευση σε συναδέλφους της Α/θμιας (Φυσικής Αγωγής, Αγγλικών κλπ.) που είδαν ξαφνικά να δημιουργούνται «οργανικές θέσεις» […]

Αναφορά στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για το ενιαίο πληροφοριακό σύστημα σχολικών μονάδων My School »

To Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. με δύο, μέχρι σήμερα, αποφάσεις του, στις 22/11/2013 και 5/2/2014, τόνιζε προς την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας όλα τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στις σχολικές μονάδες καθώς και τη βαθύτατη ανησυχία και τις έντονες αντιδράσεις που έχει προκαλέσει στους γονείς των μαθητών η εφαρμογή του ενιαίου πληροφοριακού συστήματος My School.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Περιφερειακής Συνδιάσκεψης της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. στα Ιωάννινα »

Με τη συμμετοχή δεκάδων στελεχών απ’ όλη την Ελλάδα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία την Κυριακή 09 Μαρτίου 2014 στα Ιωάννινα η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.) με θέμα «Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση σήμερα: Προκλήσεις – προβληματισμοί. Θέσεις και στάση της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε.»