Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

ΔΙΚΤΥΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΕΡΚΥΡΑΣ «ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΙΕΡΑΡΧΕΣ»: Συγκέντρωση τροφίμων και ελαφρά μεταχειρισμένων παιδικών ρούχων

Αγαπητοί Συνάδελφοι, μαθητές και γονείς, Όπως ίσως γνωρίζετε, το Δίκτυο Στήριξης Μαθητών Κέρκυρας, είναι εγκεκριμένο μη κερδοσκοπικό σωματείο εθελοντών εκπαιδευτικών που σε συνεργασία με τους συλλόγους διδασκόντων κάθε σχολικής μονάδας, προσπαθεί να ανταποκριθεί σε ανάγκες των μαθητών της Κέρκυρας, που του κοινοποιούνται από αυτές. Ο αριθμός τους σήμερα ξεπερνά τους 80 μαθητές. Παράλληλα πραγματοποιεί Πολιτιστικές, Επιμορφωτικές και Υποστηρικτικές δραστηριότητες που ενισχύουν εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας παρακαλέσουμε να βοηθήσετε το Σωματείο μας, με συγκέντρωση τυποποιημένων τροφίμων και ελαφρά μεταχειρισμένων παιδικών ρούχων , που θα συλλέξετε από τους μαθητές σας και που θα διατεθούν στις οικογένειες που μαζί εθελοντικά υποστηρίζουμε.

Επειδή οι ανάγκες όλων των οικογενειών αυξάνουν με δραματικό τρόπο παρακαλούμε η συμβολή κάθε μαθητή να είναι με ένα μόνο τυποποιημένο είδος διατροφής, ώστε να μην επιβαρυνθούν οι γονείς τους. Όταν συγκεντρωθούν παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με την πρόεδρο για την παραλαβή.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευελπιστούμε σύντομα να βρεθούμε κοντά σας αν μας καλέσετε για κάποια ομιλία προς τους γονείς και εκπαιδευτικούς με θέμα που σας απασχολεί.

     Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                           Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΙΒΕΡΗ ΚΑΝΤΕΡΕ         ΤΖΟΥΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *