Αρχεία για 17 Φεβρουαρίου 2014

Προκήρυξη απεργιακών κινητοποιήσεων ΑΔΕΔΥ »

Αγωνιστική – απεργιακή απάντηση στην Κυβέρνηση, που συνεχίζει τη διάλυση των Δημοσίων Υπηρεσιών, της Υγείας, της Κοινωνικής Ασφάλισης, της Παιδείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και των Υπηρεσιών της Κεντρικής Διοίκησης, μέσω των συνεχιζόμενων και διαδοχικών διαθεσιμοτήτων – απολύσεων χιλιάδων εργαζομένων, αποφάσισε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ., κλιμακώνοντας τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις σε όλο το Δημόσιο Τομέα.

ΑΔΕΔΥ: Δελτίο Τύπου για το κλείσιμο των ιατρείων του ΕΟΠΠΥ και τη διαθεσιμότητα 8.500 γιατρών του Δημοσίου »

H Κυβέρνηση με την καθοδήγηση της Τρόικα και του ΔΝΤ προχωράει στη διάλυση της Πρωτοβάθμιας Ιατρικής Περίθαλψης κλείνοντας τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ (πρώην ΙΚΑ) σε όλη τη χώρα και βγάζοντας σε διαθεσιμότητα 8.500 ιατρούς. Αφήνει το λαό για διάστημα μεγαλύτερο των δυο μηνών χωρίς καμιά ιατρική στήριξη και φροντίδα παραδίδοντας την υγεία στα μονοπωλιακά ιδιωτικά […]

Tα ονόματα 99 εκπαιδευτικών, κλάδων ΠΕ60 και ΠΕ70, οι οποίοι διορίζονται σε θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών »

Aπό το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται τα ονόματα των εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κλάδων ΠΕ60-Νηπιαγωγών και ΠΕ70-Δασκάλων, οι οποίοι διορίζονται σε θέσεις μόνιμων εκπαιδευτικών για το σχολικό έτος 2013-2014. Οι διορισμοί ανά κλάδο και κατηγορία διορισμών έχουν ως εξής: