Αρχεία για 20 Μαρτίου 2013

ΔΟΕ: Πλήρη συνδικαλιστική κάλυψη για τη ΜΗ συμμετοχή των Διευθυντών στα σεμινάρια για την αξιολόγηση. Άρνηση των Συλλόγων Διδασκόντων στη διαδικασία της «αυτοαξιολόγησης» »

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Το Υπουργείο Παιδείας, παρά τη καθολική αντίθεση του συνόλου των εκπαιδευτικών προχωρά στη διαδικασία γενίκευσης της «Αξιολόγησης του Εκπαιδευτικού Έργου της σχολικής μονάδας – Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης» (εγκύκλιος 30973/Γ1-5/3/2013). Για το σκοπό αυτό σχεδιάζει να οργανώσει (Μάρτιος- Ιούνιος 2013) επιμορφωτικά σεμινάρια για τους Διευθυντές όλων των σχολικών μονάδων της γενικής εκπαίδευσης.

Υπ. Παιδείας: Ανακοινοποίηση – Δικαιολογητικά για αιτήσεις παραίτησης λόγω υγείας »

Νέα εγκύκλιο με τα  δικαιολογητικά για αιτήσεις παραίτησης λόγω υγείας, εξέδωσε το υπουργείο Παιδείας. Δείτε εδώ την ανακοινοποίηση της εγκυκλίου.

Σύλλογος Επιμορφωτών ΤΠΕ: Προβληματική η έναρξη της επιμόρφωσης Β επιπέδου »

Ενώ βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν την έναρξη της 4ης επιμορφωτικής περιόδου βασικά θέματα που συνδέονται με το εργασιακό καθεστώς των εμπλεκομένων στο πρόγραμμα, παραμένουν άλυτα. Η ασυνέχεια της λειτουργίας του κράτους, η απαράδεκτη καθυστέρηση των υπευθύνων στη λήψη αποφάσεων, η έλλειψη ενημέρωσης και συνεργασίας  καθώς και η μη εκπλήρωση καμιάς συμβατικής υποχρέωσης από τη λήξη […]

Υπ. Παιδείας: Ανακοίνωση του νέου Ακαδημαϊκού Χάρτη της χώρας »

Μετά την ολοκλήρωση της Διαβούλευσης, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, των Παραγωγικών Φορέων και Κοινωνικών Εταίρων και των Πολιτικών Κομμάτων, καθώς και της συζήτησης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει το νέο Ακαδημαϊκό Χάρτη της χώρας. Σύμφωνα […]

ΔΟΕ: Ο Απρίλης του 2013 μήνας Ειδικής Αγωγής. Πανελλαδικό Συλλαλητήριο στις 19/4/2013 »

Το Δ.Σ. της ΔΟΕ διαπιστώνει – για άλλη μια φορά – την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει ο χώρος της ειδικής Αγωγής. Ακόμα και σήμερα υπάρχουν αρκετά κενά σε εκπαιδευτικούς (σε τμήματα ένταξης και σε παράλληλες στηρίξεις),  σε ειδικό εκπαιδευτικό προσωπικό και ειδικό βοηθητικό προσωπικό.

ΔΟΕ: Διοργάνωση επιστημονικής εκδήλωσης με θέμα: «Αξιολόγηση – Νέες Πειθαρχικές Διατάξεις »

Συνάδελφοι Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Αξιολόγηση – Νέες Πειθαρχικές Διατάξεις: Επιπτώσεις στο εργασιακό περιβάλλον των εκπαιδευτικών», στα Ιωάννινα, την Τρίτη 2 Απριλίου 2013, ώρα 9:00 – 16:00 (αίθουσα εκδηλώσεων Ξενοδοχείου Du Lac).