Αρχεία για 10 Μαρτίου 2013

Ελεγκτικό: Δε μετέχουμε στα Πειθαρχικά, δε μας ρωτήσατε »

Μπορεί τα στελέχη του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης να έλεγαν χθες πως είναι έτοιμα να νέα Πειθαρχικά, και μάλιστα με τη συμμετοχή δικαστών, ωστόσο, μάλλον τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά: οι επίτροποι του Ελεγκτικού Συνεδρίου στα Πειθαρχικά Συμβούλια των δημοσίων υπαλλήλων και των υπαλλήλων των ΝΠΔΔ δε θα συμμετέχουν, σύμφωνα με απόφαση που πήραν από τις […]

Κατανομή ποσού 20.000.000 ευρώ (Β΄δόση 2013), σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους »

Κατανέμεται η δεύτερη δόση ποσού ύψους 20.000.000,00 ευρώ, από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2013, σε όλους τους Δήμους της Χώρας, για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης χωρικής αρμοδιότητάς τους. Στο Δήμο Κέρκυρας κατανέμονται 200.625,70 ευρώ ενώ στο Δήμο Παξών 3.377,76 ευρώ. Δείτε εδώ την απόφαση.

ΙΕΠ: Υλικό για το πρόγραμμα “Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας – Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης” »

Παρακάτω μπορείτε να κατεβάσετε το νέο υλικό του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής για το πρόγραμμα της Αυτοαξιολόγησης και το διαθέσιμο υλικό (σε μορφή .pdf και .doc) για το πρόγραμμα “Αξιολόγηση του Εκπαιδευτικού Έργου της Σχολικής Μονάδας – Διαδικασία Αυτοαξιολόγησης”.