Αρχεία για 24 Αυγούστου 2012

Συμπληρωματικές αποσπάσεις εκπαιδευτικών ΠΕ & ΔΕ σε φορείς »

Δείτε εδώ τις συμπληρωματικές αποσπάσεις και ανακλήσεις αποσπάσεων Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπ/σης σε Περιφερειακές Διευθύνσεις και Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. στα Πανεπιστήμια για το σχολικό έτος 2012-2013, τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) για το σχολικό έτος 2012-2013, τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών Π.Ε. στην Ακαδημία Αθηνών για το σχολικό […]

Υπ. Παιδείας: Συνέντευξη Τύπου για την Αξιολόγηση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η απόφαση σχετικά με τη Συγκρότηση Επιτροπής για την κατάθεση πρότασης για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού έργου και του έργου του εκπαιδευτικού »

Ο  Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος έδωσε σήμερα Πέμπτη 23 Αυγούστου Συνέντευξη Τύπου με θέμα: «Οι διαδικασίες και το χρονοδιάγραμμα Αξιολόγησης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης»

Δ. Μπράτης: Συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ στις 28 και 29 Αυγούστου 2012, για τη β΄ φάση αποσπάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. »

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Στις 28 και 29 Αυγούστου 2012, ημέρες Τρίτη και Τετάρτη, θα  συνεδριάσει το ΚΥΣΠΕ για τα παρακάτω θέματα: