Κανάλι νέων (RSS Feed) του άρθρουΤρέχον άρθρο

Συμπληρωματικές αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ή Π.Υ.Σ.Π.Ε./Π.Υ.Σ.Δ.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε./Π.Υ.Σ.Δ.Ε. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. για το διδακτικό έτος 2012-2013

Η Διεύθυνση Ειδικής Αγωγής προκειμένου να προβεί σε συμπληρωματικές αποσπάσεις σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. καλεί τους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, οι οποίοι δεν αποσπάστηκαν με τη διαδικασία της υπ’ αριθ. πρωτ. 63959/Γ6/8-6-2012 εγκυκλίου, εφόσον το επιθυμούν, να υποβάλλουν αίτηση επανεξέτασης απόσπασης σε Π.Υ.Σ.Π.Ε./Π.Υ.Σ.Δ.Ε. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. μέχρι την Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012. Στην ίδια προθεσμία μπορούν να υποβάλουν αρχική αίτηση απόσπασης και οι εκπαιδευτικοί, που δεν είχαν υποβάλλει με τη διαδικασία της ανωτέρω εγκυκλίου καθώς και οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλλαν εκπρόθεσμη αίτηση και δεν κατέστη δυνατόν να καταχωριστεί στο ενιαίο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης αιτήσεων αποσπάσεων.

Η εγκύκλιος για τις συμπληρωματικές αποσπάσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης από ΚΕ.Δ.Δ.Υ. ή Π.Υ.Σ.Π.Ε./Π.Υ.Σ.Δ.Ε. σε Π.Υ.Σ.Π.Ε./Π.Υ.Σ.Δ.Ε. σε Σ.Μ.Ε.Α.Ε. για το διδακτικό έτος 2012-2013.

Για το έντυπο της αίτησης πατήστε εδώ.

Trackback URL



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *