Αρχεία για 1 Αυγούστου 2012

Αποσπάσεις εκπαιδευτικών στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 »

Αποσπώνται για την παροχή αυτοδύναμου διδακτικού έργου, ειδικού διδακτικού έργου και ειδικού τεχνικού και εργαστηριακού έργου, διοικητικού ή άλλου έργου, στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες, για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, εκπαιδευτικοί της, Δευτεροβάθμιας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης και της, Δημόσιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Δείτε εδώ την υπουργική απόφαση με όλα τα ονόματα.

Δ. Μπράτης: 200 μόνιμοι διορισμοί και 12.500 πιστώσεις για αναπληρωτές σε όλη την εκπαίδευση »

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Με αφορμή ερωτήματά σας, σχετικά με τον αριθμό των διορισμών για το σχολικό έτος 2012-13, σας ενημερώνω ότι,  σύμφωνα με τις τελευταίες  πληροφορίες, από το Υπουργείο Παιδείας, ο αριθμός των μόνιμων διορισμών στην Πρωτοβάθμια και τη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση θα είναι συνολικά 200. Η δέσμευση του Υπουργού Παιδείας προς τη ΔΟΕ για 1065 μόνιμους  […]

Καθορισμός των ειδικότερων καθηκόντων και αρμοδιοτήτων των προϊσταμένων των περιφερειακών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των διευθυντών και υποδιευθυντών σχολικών μονάδων και ΣΕΚ και των συλλόγων διδασκόντων. »

Συμπλήρωση – τροποποίηση της με αριθμ. Φ.353.1/324/105657/Δ1/8-10-2002 Υ.Α. “Καθορισμός των ειδικότερων καθηκόντων και αρμοδιοτήτων των προϊσταμένων των περιφερειακών υπηρεσιών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, των διευθυντών και υποδιευθυντών σχολικών μονάδων και ΣΕΚ και των συλλόγων διδασκόντων”.

ΑΔΕΔΥ: Επιστολή στον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των δύο κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση »

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στη σημερινή της συνεδρίαση, καταδικάζοντας με απόλυτο τρόπο τους σχεδιασμούς για νέα, άγρια υποτίμηση μισθών, συντάξεων και γενικά του βιοτικού επιπέδου του κόσμου της εργασίας, απέστειλε επιστολή στον Πρωθυπουργό και τους αρχηγούς των δύο κομμάτων που στηρίζουν την Κυβέρνηση.