Αρχεία για 29 Μαΐου 2012

Συνάντηση με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ: Πίσω από τις λέξεις κρύβεται η αλαζονεία και η διγλωσσία του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη (Τσίπρα) Αναπάντητα έμειναν τα ερωτήματα της Δ.Α.Κ.Ε./Π.Ε. »

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 29 Μαΐου 2012, στα γραφεία της ΔΟΕ συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας με αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ μετά από αίτημά τους.

Δ. Μπράτης: Οι βάσεις των αποσπάσεων της περσινής σχολικής χρονιάς 2011-12 (Α΄ και Β΄ φάσης) των εκπαιδευτικών Π.Ε. »

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Σας κοινοποιώ τους πίνακες με τις βάσεις των αποσπάσεων (Α΄ και Β΄ φάσης) της περσινής χρονιάς , επισημαίνοντας τα εξής: 1.Στους πίνακες δε συμπεριλαμβάνονται οι αποσπάσεις των ειδικών κατηγοριών. 2.Οι βάσεις αυτές είναι ενδεικτικές , αφού κάθε χρόνο διαμορφώνονται διαφορετικά ανάλογα με τα κενά της κάθε περιοχής και τον αριθμό των αιτήσεων.

Κανονιστικές Αποφάσεις σχετικές με τη διαδικασία απόσπασης εκπαιδευτικών στο εξωτερικό »

ΦΕΚ.1672/16-05-2012 τ.Β΄ Κανονιστικές Αποφάσεις σχετικές με τη διαδικασία απόσπασης στο εξωτερικό: α) εκπαιδευτικών σε σχολικές μονάδες και γραφεία, β) εκπαιδευτικών ειδικοτήτων (ΠΕ70, ΠΕ01, ΠΕ02) σε Εκπαιδευτικά Ιδρύματα Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και σε Ιδρύματα Ερευνών για τη διδασκαλία της ελληνικής γλώσσας.