Αρχεία για 21 Μαΐου 2012

Επιστημονικές ενώσεις ΠΕ07, 05, 08, 19/20: Κριτήρια μετατάξεων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση »

Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2012 έγινε συνάντηση μελών των Δ.Σ. των παραπάνω επιστημονικών Ενώσεων για το θέμα των μετατάξεων από την Δευτεροβάθμια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση. Μετά την ιδιαίτερα θετική εξέλιξη της έκδοσης της Κ.Υ.Α. για τη σύσταση των κλάδων Γαλλικής, Γερμανικής, Πληροφορικής και Καλλιτεχνικών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, θέλουμε να τονίσουμε ότι οι μετατάξεις των μονίμων […]

ΔΟΕ: Οριστική Ημερήσια Διάταξη της 81ης Γενικής Συνέλευσης – Έκθεση Πεπραγμένων Συνδικαλιστικής χρονιάς 2011-2012 »

Συνάδελφοι, συναδέλφισσες, Σύμφωνα με το άρθρο 35 του καταστατικού της Δ.Ο.Ε., σας αποστέλλουμε την Οριστική Ημερήσια Διάταξη της 81ης Γενικής Συνέλευσης του κλάδου, καθώς και την έκθεση πεπραγμένων της συνδικαλιστικής χρονιάς 2011-12 για συζήτηση και έγκριση από τις Γενικές Συνελεύσεις των Συλλόγων σας.

Δ. Μπράτης: Ποιες αλλαγές έγιναν στα κριτήρια των αποσπάσεων για το σχολ. έτος 2012-13 »

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Στις 18 Μαΐου 2012 εκδόθηκε από το Υπ. Παιδείας η εγκύκλιος των αποσπάσεων, για το σχολικό έτος 2012-13 (σε φορείς και από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ). Η εγκύκλιος εκδόθηκε χωρίς να έχει προηγηθεί η τελική συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής των αποσπάσεων, όπως είχε δεσμευθεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, προκειμένου να οριστικοποιηθούν οι […]

B. Παληγιάννης: Υπηρεσιακές Μεταβολές Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Μεταθέσεις, αμοιβαίες μεταθέσεις, μετατάξεις, παραιτήσεις) »

Σας ενημερώνω πως είναι βέβαιο ότι στις αρχές αυτής της εβδομάδας, μετά από αίτημα της Υπουργού Παιδείας στην Ειδική τριμελή επιτροπή του Συμβουλίου Επικρατείας, θα υπάρξει εξαίρεση της εκπαίδευσης από την απαγόρευση να πραγματοποιούνται υπηρεσιακές μεταβολές κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.