Αρχεία για 17 Μαΐου 2012

Ενημερωτικό ΠΥΣΠΕ σχετικά με τα Οργανικά Κένα της Δ/νσης Π.Ε. Κέρκυρας »

Με αφορμή ερωτήματα σχετικά με την γνωστοποίηση των Οργανικών Κενών των σχολείων της Π.Ε. Κέρκυρας, το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Κέρκυρας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς ότι η καθυστέρηση οφείλεται στο ότι δεν μας έχει κοινοποιηθεί η Υπουργική Απόφαση για τις Προαγωγές σχολικών μονάδων.

Δ.Μπράτης: Νέα καθυστέρηση στις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών (αποσπάσεις – μεταθέσεις – μετατάξεις – τοποθετήσεις) »

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Νέα καθυστέρηση θα προκύψει στις υπηρεσιακές μεταβολές των εκπαιδευτικών (μεταθέσεις, αποσπάσεις, μετατάξεις, τοποθετήσεις), αφού ο απερχόμενος Υπουργός Παιδείας δεν υπέγραψε το αίτημα προς την ειδική τριμελή επιτροπή του Συμβουλίου Επικρατείας, προκειμένου να εξαιρεθούν οι εκπαιδευτικοί από την απογόρευση του Νόμου.

Η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης »

Από 16 υπουργούς αποτελείται η υπηρεσιακή κυβέρνηση, υπό τον πρωθυπουργό-πρόεδρο του ΣτΕ Παναγιώτη Πικραμμένο. Τα μέλη της κυβέρνησης είναι κυρίως καθηγητές ΑΕΙ, πρώην υπουργοί και διπλωμάτες. Ο κ. Πικραμμένος ορκίστηκε την Τετάρτη ενώ στις 10.00 το πρωί της Πέμπτης θα γίνει η ορκωμοσία της κυβέρνησης. Η σύνθεση της υπηρεσιακής κυβέρνησης είναι η εξής:

Διευκρινίσεις σχετικά με τα κριτήρια και τη διαδικασία απόδοσης δεύτερης ειδικότητας »

Τροποποιητική απόφαση με την οποία δίνονται διευκρινίσεις σχετικά με τα κριτήρια και τη διαδικασία απόδοσης δεύτερης ειδικότητας. Διευκρινίσεις σχετικά με την αριθμ. 21410/Δ2/29-2-2012 υ.α (ΦΕΚ 549 Β΄, ΑΔΑ:Β4ΩΗ9-ΣΕ2) “Τροποποίηση της αριθμ. 81504/Δ2/19-7-2011 Απόφασης της Υπουργού ΠΔΒΜΘ «Κριτήρια και διαδικασία απόδοσης δεύτερης ειδικότητας σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΦΕΚ 1811 τ.Β΄ /11-8-2011)»”(ΑΔΑ: 4ΑΜΔ9-4ΛΖ).