Αρχεία για 18 Απριλίου 2012

Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι «αμνοί στη σούβλα της κυβέρνησης» ούτε και «αμνοί» στο λαϊκισμό και την κινδυνολογία των αριστερών «Παρεμβάσεων» »

Τη Μεγάλη Εβδομάδα (Εβδομάδα των… Παθών) το Δ.Σ. της ΔΟΕ δέχθηκε πρόσκληση από τον Υπουργό Παιδείας κ. Μπαμπινιώτη να παραστεί την Πέμπτη 19 Απριλίου 2012 σε συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας για να συζητήσουν το θέμα της αξιολόγησης. Την ίδια ημέρα ο Υπουργός Παιδείας έχει προσκαλέσει τα Δ.Σ. της ΟΛΜΕ και της ΟΙΕΛΕ για το ίδιο […]

Ανάκληση και απαγόρευση χορήγησης κανονικών αδειών, διευκολύνσεις υπαλλήλων για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος »

Ενόψει των γενικών βουλευτικών εκλογών της 6ης Μαΐου 2012, το Υπουργείο Εσωτερικών  εξέδωσε κατεπείγουσα εγκύκλιο για την ανάκληση και απαγόρευση χορήγησης κανονικών αδειών και τις διευκολύνσεις των υπαλλήλων προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους.

Αλλαγές στις αποσπάσεις εκπαιδευτικών »

Βελτιώσεις στο σύστημα των αποσπάσεων αναμένεται να ανακοινώσει το υπουργείο Παιδείας μέσα στον Μάιο με στόχο να αρθούν αδικίες που σημειώθηκαν πέρυσι. Ο αριθμός των αποσπάσεων θα φτάσει τις 10.000 και τα ονόματα πρόκειται να ανακοινωθούν στις αρχές του Αυγούστου.

ΔΝΤ: Ύφεση 4,7% φέτος, μηδενική ανάπτυξη το 2013 »

Μηδενική ανάπτυξη το 2013 και επιστροφή σε θετικούς ρυθμούς από το 2014 προβλέπει για την Ελλάδα το ΔΝΤ στην εξαμηνιαία έκθεσή του για την πορεία της παγκόσμιας οικονομίας που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητά. Όπως αναφέρεται, σε αντίθεση με τα υπόλοιπα κράτη της Ε.Ε. που ανακάμπτουν, οι δύο χώρες που είναι σε καθεστώς μνημονίου -η Ελλάδα […]