Αρχεία για 5 Απριλίου 2012

Δ. Μπράτης: Σχετικά με τις αμοιβαίες μεταθέσεις των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης »

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,  Μετά την ανακοίνωση των γενικών μεταθέσεων στις 5-4-2012 σας ενημερώνω ότι οι αιτήσεις για αμοιβαία μετάθεση πρέπει να γίνουν εντός 15 ημερών. Οι αμοιβαίες μεταθέσεις διέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 10 του Π.Δ. 50/96 , όπως αυτό τροποποιήθηκε με το άρθρο 9 του Π.Δ. 100/97* .

Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής »

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Σας κοινοποιούμε τις μεταθέσεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ειδικής Αγωγής 2012, όπως αυτές προτάθηκαν από το ΚΥΣΠΕ. Οι αιρετοί ΚΥΣΠΕ: Δημήτρης Μπράτης, Παληγιάννης Βασίλης

N. Ράμμος: Ενημερωτικό σημείωμα για μεταθέσεις, μισθοδοσία, διορισμούς, αξιολόγηση, άδειες »

Ενημερωτικό σημείωμα για τις μεταθέσεις ΚΥΣΠΕ 2012, τη μισθοδοσία των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κέρκυρας, την παράταση της μεταβατικής περιόδου για τους διορισμούς εκπαιδευτικών, την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών, τις μετατάξεις των τακτικών υπάλληλων δημοσίων υπηρεσιών, Ν.Π.Δ.Δ. και ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και τις άδειες των εκπαιδευτικών.

Έκθεση-σοκ UNICEF για τα Ελληνόπουλα των Μνημονίων! »

Με τα πιο μελανά χρώματα αποτυπώνει τις επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης η έκθεση της UNICEF για την «Κατάσταση των παιδιών στην Ελλάδα 2012». Τα στοιχεία δείχνουν ότι τα παιδιά που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας υπολογίζονται σε 439.000 και το ποσοστό της παιδικής φτώχειας είναι 23% ενώ αντίστοιχα για το σύνολο της Ευρώπης είναι […]

Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης »

Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνονται οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2012. Οι αιτήσεις που υποβλήθηκαν ανήλθαν σε 8.813. Από τις παραπάνω αιτήσεις ικανοποιήθηκαν 2.143 (ποσοστό 24,32%).