Αρχεία για 9 Φεβρουαρίου 2012

Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Κέρκυρας: Συγκεντρώσεις κάθε μέρα στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας »

Συνάδελφοι, αύριο Παρασκευή 10 του Φλεβάρη,  κήρυξαν 24ωρη απεργία ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και τριήμερο κινητοποιήσεων. Συγκεντρώσεις κάθε μέρα στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κέρκυρας. Παρακαλούνται οι συνάδελφοι διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τους συλλόγους διδασκόντων.

48ωρη Γενική Απεργία Α.Δ.Ε.Δ.Υ. – Γ.Σ.Ε.Ε. »

Τριήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων με σαρανταοκτάωρη (48ωρη) Γενική Απεργία αύριο, Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου και μεθαύριο, Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012 και Συλλαλητήρια  σε όλη τη χώρα το τριήμερο Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή, πραγματοποιούν οι δύο τριτοβάθμιες Συνδικαλιστικές Οργανώσεις, Α.Δ.Ε.Δ.Υ. και Γ.Σ.Ε.Ε.

Απόφαση Ε.Ε. Α.Δ.Ε.Δ.Υ.: Αγωνιστικές κινητοποιήσεις ενάντια στο νέο μνημόνιο »

Η χθεσινή συμφωνία των πολιτικών αρχηγών των τριών κομμάτων, που συμμετέχουν στη σημερινή συγκυβέρνηση, έχει δραματικά αρνητικές επιπτώσεις για τους νέους, τους άνεργους, τους μισθωτούς, τους συνταξιούχους και τους μικρομεσαίους. Ο κατάλογος των μέτρων που περιλαμβάνονται στο νέο μνημόνιο είναι μακρύς και οι στόχοι σαφείς:

ΔΟΕ: Νέα απεργιακή κινητοποίηση 10/2/2012 τριήμερο αγωνιστικών κινητοποιήσεων 10-11-12/2/2012 »

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σας καλεί να πάρετε μαζικά μέρος στην αυριανή (10/2/2012) απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξαν εκτάκτως ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ, λόγω της ψήφισης των μέτρων που αποφάσισαν ΤΡΟΪΚΑ και ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, σε βάρος των εργαζομένων του Δημόσιου και του Ιδιωτικού τομέα (απολύσεις στο Δημόσιο, μείωση συντάξεων, μείωση κατώτατου μισθού, κλπ.).