Αρχεία για 8 Φεβρουαρίου 2012

Με προκαταβολή 40% και δόσεις το εφάπαξ. Σε εκκρεμότητα 50.000 αιτήσεις »

Η εξόφληση μπορεί να ολοκληρώνεται ακόμα και σε πέντε χρόνια. Εφάπαξ σε.. δόσεις αναμένεται να πάρουν οι δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς το Tαμείο Πρόνοιας βρίσκεται σε οικονομικό αδιέξοδο και εκκρεμεί η καταβολή του βοηθήματος σε 50.000 ασφαλισμένους. Με βάση ασφαλείς πληροφορίες, χθες υπήρξε συζήτηση για το θέμα και αναμένεται να υπάρξει το επόμενο διάστημα κυβερνητική πρωτοβουλία.

Ψήφισμα απεργιακής συγκέντρωσης ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ »

Εμείς οι απεργοί του Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα που συγκεντρωθήκαμε σήμερα Τρίτη 7/2/2012 στο Σύνταγμα ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ:

ΑΔΕΔΥ: Μαζική και δυναμική παρουσία των εργαζομένων στο Σύνταγμα »

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. χαιρετίζει τους δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενους στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες έδωσαν μαχητικό παρών στις συγκεντρώσεις των Συνδικάτων, καταδικάζοντας τα βάρβαρα μέτρα εξαθλίωσης ολόκληρης της κοινωνίας που προωθούν κυβέρνηση και Τρόικα.

Δ. Μπράτης: Πόσοι εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης υπέβαλαν αίτηση για μετάθεση μέχρι σήμερα (8/2/2012) »

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Σας κοινοποιώ πίνακα στον οποίο εμφανίζεται κατά κλάδο ο αριθμός των αιτήσεων για μετάθεση των εκπαιδευτικών Π.Ε., που υποβλήθηκαν μέχρι σήμερα (8/2/2012). Εξυπακούεται ότι ο αριθμός των αιτήσεων θα αυξηθεί, αφού η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων, για τους νεοδιόριστους του 2010, λήγει στις 13/2/2012.