Αρχεία για 3 Φεβρουαρίου 2012

Σοκ και δέος στο δημόσιο: Σε καθεστώς αξιολόγησης μπαίνουν ένστολοι και εκπαιδευτικοί »

Σε σαρωτικές τομές στο Δημόσιο, οι οποίες περιλαμβάνουν πλέον και την προοπτική άμεσων απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, παρωθείται η κυβέρνηση κατόπιν και των ασφυκτικών πιέσεων της τρόικας.

Η ΑΔΕΔΥ στηρίζει και στέκεται αλληλέγγυα στον αγώνα των εργαζομένων στο χώρο της Υγείας »

Σε υποβάθμιση και διάλυση των Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, καθώς και των Νοσοκομείων, με καταστροφικές επιπτώσεις στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες και στην καθημερινή λειτουργία των Νοσοκομείων, οδηγούν οι μνημονιακές πολιτικές που εφαρμόζονται από την Κυβέρνηση.

Yπ. Παιδείας: Μεταθέσεις Εκπαιδευτικών Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης διορισμένων το σχολικό έτος 2010-11 »

Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, κ α λ ε ί τους εκπαιδευτικούς Α/θμιας κ Β/θμιας Εκπαίδευσης οι οποίοι διορίστηκαν το σχολικό έτος 2010-11 να υποβάλουν αιτήσεις μετάθεσης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά για μεταθέσεις ως ακολούθως: α) Από περιοχή σε περιοχή β) Μουσικά Σχολεία (Μόνο για εκπαιδευτικούς Δ.Ε.) γ) Καλλιτεχνικά Σχολεία (Μόνο για […]

Υπ. Παιδείας: Προσλήψεις αναπληρωτών Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης »

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνει την πρόσληψη δέκα (10) αναπληρωτών Νηπιαγωγών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης, για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δομές της Ειδικής Αγωγής για το σχολικό έτος 2011-2012. Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις αντίστοιχες Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 06/02/2012 έως και την Τετάρτη […]

Ν. Ράμμος: Κατάργηση της τριετίας – Κατάταξη στο βαθμό Α΄ των σχολικών συμβούλων »

Συνάδελφοι σας ενημερώνω ότι δημοσιεύτηκε ο νόμος (Ν.4038/2012 ΦΕΚ 14 τ. Α΄/2-2-2012). Μεταξύ άλλων αναφέρεται στην κατάργηση της υποχρεωτικής παραμονής για τρία έτη στο ΠΥΣΠΕ διορισμού και στην κατάταξη των σχολικών συμβούλων στο βαθμό Α΄, για όσο χρόνο διαρκεί η θητεία τους, μετά από απόφαση του Υπουργού Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.