Αρχεία για 1 Φεβρουαρίου 2012

Β. Παληγιάννης: Η αναγκαιότητα αλλαγών του χρόνου και του τρόπου των αποσπάσεων καθώς και της μοριοδότησης των κριτηρίων »

Κάθε χρόνο χιλιάδες εκπαιδευτικοί υποβάλλουν αίτηση απόσπασης από ΠΥΣΠΕ σε ΠΥΣΠΕ ή εντός ΠΥΣΠΕ ώστε να βρεθούν στον τόπο συμφερόντων τους, κοντά στις οικογένειές τους. Ιδιαίτερα σήμερα που οι εκπαιδευτικοί βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις εξαιτίας της οικονομικής εξαθλίωσής τους και αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τα στοιχειώδη και αναγκαία για την επιβίωσή τους, η απόσπαση αποτελεί σημαντικότατη επιδίωξη […]

Δ. Μπράτης: Ο νόμος για την κατάργηση της τριετίας και την αναγνώριση του πλεονάζοντος χρόνου, όπως ψηφίστηκε στη βουλή »

Σας κοινοποιώ το νόμο ” Επείγουσες ρυθμίσεις που αφορούν την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 – 2015” , όπως ψηφίστηκε στη βουλή, ο οποίος , μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει στο άρθρο 33 την κατάργηση της υποχρεωτικής τριετίας για τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς και στο άρθρο 32 παρ 3 την αναγνώριση του πλεονάζοντος χρόνου των δημοσίων […]

ΔΟΕ-ΟΛΜΕ: Κινητοποίηση για τη δραματική υποβάθμιση της υγειονομικής μας περίθαλψης »

Το Δημόσιο Σύστημα Υγείας εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών καθημερινά υποβαθμίζεται. Οι περικοπές στη χρηματοδότηση των Νοσοκομείων σε συνδυασμό με τις περικοπές στη χρηματοδότηση του  νέου φορέα υγειονομικής περίθαλψης του ΕΟΠΥΥ οδηγούν το Δημόσιο Σύστημα Υγείας να βρίσκεται μπροστά στον κίνδυνο της κατάρρευσης.

ΣΕΠΕ ΚΕΡΚΥΡΑΣ: Συμμετοχή στη δίωρη στάση εργασίας »

Συνάδελφοι, ο Σύλλογος συμμετέχει στη δίωρη στάση εργασίας της ΔΟΕ, την Πέμπτη 2 του Φλεβάρη, 12 με 2 το μεσημέρι. Καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στη διαμαρτυρία, κατάληψη, στον ΕΟΠΥΥ (ΙΚΑ) μαζί με την ΕΛΜΕ στις 12.30 μμ.