Αρχεία για 28 Σεπτεμβρίου 2011

Περιφ/κή Δ/νση ΠΕ & ΔΕ Ι.Ν.: Αποσπάσεις εντός Περιφέρειας Ιονίων Νήσων »

Παρακαλούμε να  ενημερώσετε τους εκπαιδευτικούς της περιοχής ευθύνης σας ότι σε περίπτωση που επιθυμούν να αποσπαστούν σε άλλο ΠΥΣΠΕ  ή ΠΥΣΔΕ εντός της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων θα πρέπει εντός της εβδομάδος να σας υποβάλλουν αίτηση με τα στοιχεία τους, σημειώνοντας το ΠΥΣΠΕ ή ΠΥΣΔΕ στο οποίο επιθυμούν να αποσπαστούν. Σημειώνεται ότι πρόθεση της Περιφερειακής Δ/νσης […]

Δ/νση Π.Ε. Κέρκυρας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πλήρωση θέσης Προϊσταμένου του τμήματος εκπαιδευτικών θεμάτων »

O Αναπληρωτής Δ/ντής Π.Ε. Κέρκυρας καλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων των κλάδων που υπηρετούν στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, που έχουν τα τυπικά προσόντα  και επιθυμούν να ασκήσουν τα καθήκοντα του Προϊσταμένου του τμήματος εκπαιδευτικών θεμάτων 4ετούς θητείας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κέρκυρας, να υποβάλουν αίτηση επιλογής για τη θέση αυτή από 28/9/2011 μέχρι και 07/10/2011 […]

Από το 2012 οι αλλαγές στις αποδείξεις »

Για τα φετινά εισοδήματα που θα δηλωθούν το 2012 δεν θα υπάρξει αλλαγή. Από τα εισοδήματα που θα αποκτηθούν το 2012 και θα δηλωθούν από τους φορολογούμενους το 2013 θα ισχύσουν οι αλλαγές στο ποσοστό των αποδείξεων επί του διαθέσιμου εισοδήματος που θα πρέπει να υποβάλλονται στην εφορία. Για τα φετινά εισοδήματα που θα δηλωθούν […]

Διευκρινίσεις για δεύτερη ειδικότητα »

Διευκρινίσεις σχετικά με την αριθμ. 81504/Δ2/19-7-2011 υ.α (ΦΕΚ 1811 τ.Β΄ /11-8-2011) «Κριτήρια και διαδικασία απόδοσης δεύτερης ειδικότητας σε εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης»

ΕΑΠ: Προυποθέσεις Εισαγωγής για τα Προγράμματα Σπουδών (2012-13) »

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής των Προπτυχιακών και Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών του ΕΑΠ, για το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013, είναι:

Μπράτης – Παληγιάννης: Ικανοποιηθείσες ενστάσεις – ανακλήσεις αποσπάσεων- αποσπάσεις κατά προτεραιότητα εκπαιδευτικών Π.Ε. »

Στη σημερινή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ  έγιναν αποδεκτές όλες οι αιτήσεις ανάκλησης απόσπασης εκπαιδευτικών της Π.Ε. που υποβλήθηκαν  και διορθώθηκαν λάθη του Ολοκληρωμένου Πληροφοριακού Συστήματος (μη ορθή καταχώρηση στοιχείων κτλ).

Υπ. Παιδείας: Εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών »

Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης έχει αναλάβει από το Σεπτέμβριο του 2010 την υλοποίηση της Πράξης «Εκπαίδευση αλλοδαπών και παλιννοστούντων μαθητών», η οποία εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα του Υπουργείου Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση». Γενικός σκοπός της Πράξης είναι η καταπολέμηση της σχολικής αποτυχίας των παλιννοστούντων και αλλοδαπών μαθητών στο ελληνικό σχολείο, προκειμένου να […]

ΕΦΕΤ: Διατροφή και ασφάλεια τροφίμων στα σχολεία »

Διατροφικές συστάσεις. Προτάσεις για καλύτερη επιλογή τροφίμων στα σχολεία. Διατροφή και ασφάλεια τροφίμων στα σχολεία

Μπράτης: Ανακοινώνεται αύριο η πρόσληψη 325 δασκάλων και νηπιαγωγών (β΄φάση) για την παράλληλη στήριξη »

Σύμφωνα, με ενημέρωση από το αρμόδιο τμήμα ειδικής αγωγής του Υπουργείου Παιδείας , αύριο θα ανακοινωθούν οι προσλήψεις 325 δασκάλων και νηπιαγωγών (β΄ φάση) για την παράλληλη στήριξη. Συγκεκριμένα θα προσληφθούν: