Αρχεία για 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Χαιρετισμός του Δ.Σ. για τη νέα σχολική χρονιά »

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με την ευκαιρία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς εύχεται σε όλους τους συναδέλφους, καλή δύναμη τόσο στο δύσκολο εκπαιδευτικό έργο που μας περιμένει, όσο και στην προσπάθεια προάσπισης των εργασιακών μας δικαιωμάτων.

ΔΟΕ: Εργασιακά δικαιώματα Εκπαιδευτικών Π.Ε.(2011-12) »

Με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε., επικαιροποιεί την περσινή απόφασή του (αρ.πρωτ. 1211/2-09-10) για τα εργασιακά δικαιώματα των εκπαιδευτικών.

Λειτουργικά κενά Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολ. έτος 2011-2012 »

Λειτουργικά κενά Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχολ. έτος 2011-2012 ΔΟΕ Σχετικά με την έναρξη της σχολικής χρονιάς Υπ. Παιδείας

Εγκύκλιος για την τοποθέτηση Υποδιευθυντών και Υπευθύνων για το πρόγραμμα του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου »

Εγκύκλιος για την τοποθέτηση Υποδιευθυντών και Υπευθύνων για το πρόγραμμα του Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου

ΣΕΠΕ Κέρκυρας: Στήριξη συναδέλφου Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου Κοντοκαλίου »

Το Δ.Σ. του συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Κέρκυρας με ομόφωνη απόφασή του στη συνεδρίαση της 9ης Σεπτεμβρίου 2011: Αποφασίζει να σταθεί αλληλέγγυο σε κάθε ενέργεια που θα προβούν οι συνάδελφοί μας του Δημοτικού Σχολείου Κοντοκαλίου, για να διαφυλάξουν και να υπερασπίσουν το δικαίωμα των ίδιων αλλά και των μαθητών τους για ένα ποιοτικό εκπαιδευτικό […]

Δ. Μπράτης: Ο πραγματικός αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων και ο λαϊκισμός του κ. Λοβέρδου »

Το «1.000.000 δημόσιοι υπάλληλοι» του κ. Λοβέρδου, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που κατατέθηκαν στη βουλή ,είναι 499.722 και 668.158 μαζί με τους ένστολους. Είναι προφανές, ότι ο κ. Λοβέρδος και η κυβέρνηση στοχοποιούν και απαξιώνουν, για μια ακόμη φορά,  τους δημοσίους υπαλλήλους, ενόψει των νέων περικοπών που έρχονται με το μισθολόγιο.

ΠΥΣΠΕ Κέρκυρας: Τοποθετήσεις αναπληρωτών Δασκάλων και Νηπιαγωγών »

Το Π.Υ.Σ.Π.Ε. Ν. Κέρκυρας στη συνεδρίαση του στις 12-09-2011 ολοκλήρωσε τις τοποθετήσεις των αναπληρωτών δασκάλων και αναπληρωτών νηπιαγωγών, όπως φαίνονται στους παρακάτω πίνακες. Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να παρουσιαστούν στα σχολεία και αναλάβουν υπηρεσία την Τρίτη 13-09-2011.