Συναδέλφισσες, συνάδελφοι, Με αφορμή την αυριανή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ στην οποία, σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, θα πραγματοποιηθεί εξέταση των ενστάσεων εκπαιδευτικών Π.Ε. επί των αποσπάσεων, σχετικές με:
Αρχεία για 4 Σεπτεμβρίου 2011
Δ. Μπράτης: Άμεση ανάγκη πραγματοποίησης της β΄ φάσης των αποσπάσεων ΤΩΡΑ, για να σταματήσει η ομηρεία των συναδέλφων »
Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ στις Σεπ 4, 2011 στην Αιρετοί ΚΥΣΠΕ | 763 σχόλια
Β. Παληγιάννης: Αποσπάσεις Εκπαιδευτικών Π.Ε. Β΄ φάση. Οι εκπαιδευτικοί δεν είναι μόνο αριθμοί, είναι άνθρωποι με οικογένειες και υποχρεώσεις… »
Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ στις Σεπ 4, 2011 στην Αιρετοί ΚΥΣΠΕ | 763 σχόλια
Με αφορμή την αυριανή συνεδρίαση του ΚΥΣΠΕ, για την εξέταση ενστάσεων που αφορούν λάθη της υπηρεσίας, αιτήσεις ειδικών κατηγοριών που δεν ικανοποιήθηκαν και αιτήσεις εκπαιδευτικών με σοβαρούς λόγους υγείας τονίζω την ανάγκη της επανεξέτασης των αιτήσεων απόσπασης όλων των εκπαιδευτικών πριν την έναρξη του διδακτικού έτους.
Έγκριση Καταλόγου κατάλληλων Βιβλίων Γαλλικής και Γερμανικής Γλώσσας για τις Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του Δημοτικού Σχολείου »
Από ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΑΜΜΟΣ στις Σεπ 4, 2011 στην Δημοτικά, ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ - ΥΠ. ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ | 763 σχόλια
Έγκριση Καταλόγου κατάλληλων Βιβλίων Γερμανικής Γλώσσας για τις Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του Δημοτικού Σχολείου (2011) Έγκριση Καταλόγου κατάλληλων Βιβλίων Γαλλικής Γλώσσας για τις Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις του Δημοτικού Σχολείου (2011)