Αρχεία για 8 Ιουνίου 2011

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΝΝΗ Ε. ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ: Ειδική Παροχή των 176 € »

Να πάλι που είναι αναγκαίο και επιτακτικό να σας ενημερώσουμε για την εξέλιξη του εν λόγω θέματος και για το τι πρέπει να γίνει από δω και πέρα, αφού κατακλύζεστε από πληροφορίες και δικαίως βρίσκεστε σε κάποια αναστάτωση. Υπενθυμίζουμε ότι οι περισσότεροι, αν όχι όλοι, οι εκπ/κοί ανάθεσαν σε διάφορα δικηγορικά γραφεία, και σε μας, […]

ΑΔΕΔΥ: Δελτίο Τύπου για το εφάπαξ »

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. με αγανάκτηση και οργή καταγγέλλει την εξελισσόμενη πρωτοφανή κυβερνητική αντεργατική επέλαση στο βιοτικό μας επίπεδο. Η νέα κυβερνητική έφοδος στο εναπομείναν πενιχρό εισόδημά μας αποτελεί τη χαριστική βολή στην αναιμική αγοραστική δυνατότητά μας και θα μας οδηγήσει στην απόλυτη εξαθλίωση.

Απεργιακό μπαράζ από σήμερα »

Αρχίζει σήμερα το απεργιακό μπαράζ που έχουν εξαγγείλλει διάφοροι φορείς και κορυφώνεται στις 15 Ιουνίου με την απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, στην οποία θα συμμετάσχουν μικρομεσαίοι και έμποροι. Πιο συγκεκριμένα, ο χάρτης των κινητοποιήσεων έχει ως εξής:

Ετήσιο Διαπανεπιστημιακό Διαδικτυακό Σεμινάριο 2011-2012 στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Έρευνα »

Το Κέντρο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης (ΚΕ.Δ.ΕΚ.) σε συνεργασία με τη Μονάδα Επιμόρφωσης, Διαπολιτισμικής Επικοινωνίας και Αγωγής (Μ.Ε.Δ.Ε.Α.) του Εργαστηρίου Παιδαγωγικής Έρευνας του Π.Τ.Δ.Ε. Πανεπιστημίου Πατρών, οργανώνει ετήσιο διαπανεπιστημιακό διαδικτυακό σεμινάριο ειδίκευσης στη Διαπολιτισμική Εκπαίδευση και Έρευνα με έμφαση στη Διδακτική και Διδασκαλία της Ελληνικής ως δεύτερης ή ξένης γλώσσας σε μαθητές και ενήλικες, διάρκειας 450 ωρών.

ΟΛΜΕ: Για τη διαδικασία επιλογής Διευθυντών Σχολικών Μονάδων »

Απαραίτητη προϋπόθεση μιας δίκαιης και αξιοκρατικής αξιολόγησης, όπως επαγγέλλεται ο νόμος 3848/2010 (για τον οποίον ο κλάδος έχει εκφράσει την αντίθεσή του) είναι η παροχή ίσων ευκαιριών στους κρινόμενους και η πλήρης διαφάνεια σε όλα τα στάδια της διαδικασίας επιλογής. Για τη διαδικασία επιλογής Δ/ντών Σχολ. Μονάδων που ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη το Δ.Σ. της […]