Αρχεία για 30 Μαΐου 2011

Υπουργείο Παιδείας: Διδασκαλία ξένης γλώσσας στα δημοτικά σχολεία »

Από το σχολικό έτος 2011-2012, η 2η ξένη γλώσσα, η οποία θα διδάσκεται για δύο ώρες την εβδομάδα, στις Ε΄ & Στ΄ τάξεις των  6/θεσίων και άνω δημοτικών σχολείων, καθώς και των σχολείων με ΕΑΕΠ, θα είναι μόνο μία, Γαλλική ή Γερμανική.

Υπουργείο Παιδείας: Εθελοντικό Πρόγραμμα Επαναχρησιμοποίησης Σχολικών Βιβλίων »

Η Υπουργός Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, Άννα Διαμαντοπούλου, με επιστολή της στα σχολεία, καλεί μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς να συμμετάσχουν ενεργά στο Εθελοντικό Πρόγραμμα Επαναχρησιμοποίησης των Σχολικών Βιβλίων, επιστρέφοντας τα βιβλία τους, τη Δευτέρα 06/06/2011, στα σχολεία.

Διευκρινίσεις για ρύθμιση υπεραριθμιών και θεμάτων τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης »

Διευκρινίσεις για ρύθμιση υπεραριθμιών και θεμάτων τοποθέτησης εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

Υπουργείο Παιδείας: Ωρολόγια Προγράμματα Δημοτικών Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα-ΕΑΕΠ »

To Ολοήμερο Πρόγραμμα θα εφαρμόζεται μόνο στα 6/θέσια και άνω Δημοτικά Σχολεία Ωρολόγια Προγράμματα Δημοτικών Σχολείων με ΕΑΕΠ

Υπουργείο Παιδείας: Ορισμός 161 Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων με Ενιαίο Αναμορφωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα »

Ορισμός 161 Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων με ΕΑΕΠ

Δ/νση ΠΕ Κέρκυρας: 6η εγκύκλιος »

Θέματα που κοινοποιούνται: Δικτυακός τόπος Διεύθυνσης Π.Ε. N. Κέρκυρας. Δικαιολογητικά εγγραφής στην Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου και Βεβαίωση εγγραφής για την Α’ τάξη του Δημοτικού Σχολείου. Ετήσια στατιστική έρευνα της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με στοιχεία λήξης του σχολικού έτους 2010-11. Παρέχονται Διευκρινίσεις. Aνανέωση άδειας Λειτουργίας Ιδιωτικών Νηπιαγωγείων. Δικαιολογητικά για Μεταβίβαση Άδειας Ίδρυσης και Λειτουργίας Ιδιωτικών […]

Άδεια εισόδου στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας »

Άδεια εισόδου στα Δημοτικά Σχολεία της χώρας

Υπογράψαμε το μνημόνιο με κλειστά μάτια, του Αδαμάντιου Πεπελάση (συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου, και τ. διοικητής της Αγροτικής και της Εμπορικής Τράπεζας) »

Ευθύνες στον πρωθυπουργό και στον υπουργό Οικονομικών για τη θέση της Ελλάδος αποδίδει ο Αδαμάντιος Πεπελάσης, συνεργάτης του Ανδρέα Παπανδρέου και διοικητής στο παρελθόν της Αγροτικής και της Εμπορικής Τράπεζας. Κάνει λόγο για παραπλάνηση της κοινωνίας και εκτιμά ότι «δεν τα βγάζουμε πέρα» αν δεν γίνουν ριζικές αλλαγές, συστήνοντας άμεση αποκατάσταση της εμπιστοσύνης ηγετών-κοινωνίας.